Zdravím,
prosím o radu, jak mám změnit v iPhonu nového uživatele iTunes? Zadala jsem si novou registraci v iTunes, vše proběhlo OK, v PC mám nový účet v iTunes normal přihlášený, ale i po sybchronizaci s iphonem je v iphonu pořád starý přihlašovací email a heslo jak to mam nastavit v iph na nový účet? Tak, aby se po zadání na stahování appu zobrazilo na iphu okýnko s mým ID (emailem) a heslem?
Děkuji velice za radu
M.
Jak změnit uživatele iTunes v iPhone?
-
- Moderatorka fóra
Re: Jak změnit uživatele iTunes v iPhone?
Musíš do nastavení, tam store a tam ťapni na to apple ID, vyskočí ti tabulka a tam je odhlásit se, poté ťapneš na přihlásit se a zadáš tam nové apple ID.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Ale já jsem si zadala registraci bez používání karty a tam to proběhlo OK, ale když podle tvého návodu se chci zadat i v iph tak mi to nechce pustit dál s tím, že již tento email je registrován a chce to po mě číslo karty.. achjo... Já nechci používat mou kartu v appu, chci jen někdy stahovat appky zadara a to mi iTunes na netu v compu takovou registraci umožnil tak proč se nejde má registrace spárovat s iT s mým iph? to je zoufalý boj... chjo
-
- Moderatorka fóra
No však se odhlaš a přihlaš se s tím, že z tabulky vyber, přihlásit se pomocí JIŽ EXISTUJÍCÍHO apple ID, jelikož už je vytvořené, tak se jen přes něj přihlaš.
Ale tam takový odkaz není, bylo tam jen změnit ID
Waw waw vyšlo to, vyšlo tooo... děkuju děkuju moooc
Waw waw vyšlo to, vyšlo tooo... děkuju děkuju moooc
-
- Moderatorka fóra
Gratulace vsak prave peoto jsem psala, ze nejdrive je potreba se odhlasit ze stareho a pak teprv prihlasit na novy. Do priste uz budes vedet, jak na to. Lock.