Ahoj, potřebuji doladit synchronizaci telefonu s Outlookem 2007, se kterým začínám a rád bych do něj importoval veškeré kontakty, kalendář či poznámky z Iphonu (ve kterém je vše, v Outlooku nic).
V itunes jsem sice zaškrtl "Kontakty synchronizovat s outlook" ale žádné skupiny se mi nezobrazují a ani po označení "všechny kontakty" se mi v outlooku nic neobjeví. Stejně tak i u Kalendáře a dál.
Dělám něco špatně? Poraďte posím.
Děkuji za každou radu.
Sync Iphone do Outlook vratane skupin kontaktov a kalendarov
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Sync Iphone do Outlook
Obavam sa, ze MS Outlook neovlada funkcie pre vytvaranie skupin kontaktov, kalendarov. Takze v skutocnosti sa ti kontakty prenesu len do jedneho Adresara kontaktov a Kalendar len ten jeden zakladny.
Z mojej skusenosti viem, ze Google Calendar nastastie je mozne synchronizovat - viac kalendarov v GCal sa ukaze identicky ako viac kalendarov v iPhone. Podobne myslim aj kontakty.
Mozes skusit este synchronizaciu prostrednictvom iCloud. Pre Windows existuje iCloud synchronizator (dohladaj si instalacny subor pre Windows na webe Apple). V ramci by si potom fungoval nasledovne:
Zapnes si v iPhone synchronizaciu kalendara, kontaktov pripadne hoci aj mailu. Identifikujes sa svojim Apple ID.
Nasledne nainstalujes ten synchronizator iCloudu do Windows. Nastavis a identifikujes sa tym istym Apple ID. Pozapinas synchronizaciu obsahu iCloudu a konkretnych dat (kalendar, kontakty) s MS Outlook. V tom pripade nepotrebujes nic len internet. Ci to prenesie skupiny, to uvidis, nemam poruke Windows, aby som ti to potvrdil.
Dalsia moznost je synchronizovat data v iPhone s google sluzbami a nasledne pocitac (MS Outlook) s Googlom. Ak najdes synchronizator googlovych sluzieb, ktory prenasa aj skupiny, tak si vyhral. Pokial viem, existuje jeden taky, co to vie. Ale ten originalny od Google to zarucene nevie.
Z mojej skusenosti viem, ze Google Calendar nastastie je mozne synchronizovat - viac kalendarov v GCal sa ukaze identicky ako viac kalendarov v iPhone. Podobne myslim aj kontakty.
Mozes skusit este synchronizaciu prostrednictvom iCloud. Pre Windows existuje iCloud synchronizator (dohladaj si instalacny subor pre Windows na webe Apple). V ramci by si potom fungoval nasledovne:
Zapnes si v iPhone synchronizaciu kalendara, kontaktov pripadne hoci aj mailu. Identifikujes sa svojim Apple ID.
Nasledne nainstalujes ten synchronizator iCloudu do Windows. Nastavis a identifikujes sa tym istym Apple ID. Pozapinas synchronizaciu obsahu iCloudu a konkretnych dat (kalendar, kontakty) s MS Outlook. V tom pripade nepotrebujes nic len internet. Ci to prenesie skupiny, to uvidis, nemam poruke Windows, aby som ti to potvrdil.
Dalsia moznost je synchronizovat data v iPhone s google sluzbami a nasledne pocitac (MS Outlook) s Googlom. Ak najdes synchronizator googlovych sluzieb, ktory prenasa aj skupiny, tak si vyhral. Pokial viem, existuje jeden taky, co to vie. Ale ten originalny od Google to zarucene nevie.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: Sync Iphone do Outlook vratane skupin kontaktov a kalend
Děkuju moc za rychlou odpověď - synchronizator icloud pro windows zafungoval paradně. Už mám všechno podle svých představ cca za 5min včetně restartu PC. Čekal jsem v tom větší problém, ale je to easy.