Zdravim,
mam problem, pri synchronizaci iTunes s mym iPhonem 5 32GB se mi prenese jenom cca pulka tracku. Alba jsou tam vsechny, ale ne cely - album ma mit treba 14 tracku, ale na iPhonu se objevi jen tracky 1, 4, 7, 10, 12. Sync/resync jsem zkousel, data na disku jsou neposkozeny (teda aspon tech par, co sem zkousel, vsechno sem samozrejme nezkousel). Na foru jsem podobnej problem nenasel. Cim by to mohlo byt? Dik za kazdou radu.
iTunes - pri synchronizaci se prenese jen pulka skladeb
-
- Senior uživatel
Re: iTunes - pri synchronizaci se prenese jen pulka skladeb
Doběhne úplně celá synchronizace?
- iPhone 7+ 128GB
- iPad 2 WiFi 16GB iOS 7
Jop, dobehne. S tim, ze pred zahajenim synchronizace je tam napsano skladeb: 834 (nevim ted presne, ale tak nejak), ale pri samotny synchronizaci to pod tim progressbarem nahore ukazuje jen neco kolem 400. Vypada to, jako by to ty ostatni ignorovalo, ale nevim proc.
-
- Mírně pokročilý
mozno blba otazka, ale niekedy aj sekera vyskoci.
aj v kniznici itunes mas v albume vsetky pesnicky ? nestaci pozriet len na disk.. musia byt aj v knižnici itunes.
aj v kniznici itunes mas v albume vsetky pesnicky ? nestaci pozriet len na disk.. musia byt aj v knižnici itunes.
Macbook Air 2013 i5,128GB SSD, 4GB
iPhone 5S&5S 16-32GB White & White
iPod Classic 160GB Black
iMac 27" i7,2TB,ATI,12GB RAM
iPad Air 32GB Wifi + LTE
iPhone 5S&5S 16-32GB White & White
iPod Classic 160GB Black
iMac 27" i7,2TB,ATI,12GB RAM
iPad Air 32GB Wifi + LTE
Jojo, mam je i v knihovne, ale prisel sem ted na jinou vec - vzhledem k tomu, ze mam vsechnu hudbu zalohovanou na externim HDD, mam v knihovne vsechny tracky 2x. Externak mam ale uz delsi dobu pripojenej k BR playeru u televize, takze iTunes tu pulku, ktera je tam, nevidi a jsou u ni vykricniky s chybovou hlaskou, ze ty tracky nemuze najit - to me pri kazdym spousteni iTunes stvalo, tak sem zaskrtl nejakej checkbox, at uz me to tim neotravuje. Mozna to bude tim, ze to treba zkousi kopirovat jeden track z normalniho disku a jeden track z externaku - track z normalniho disku se zkopiruje, track z externaku logicky ne, to by vysvetlovalo tu zhruba pulku. To by ale znamenalo, ze predtim (mam jeste iPad 2), kdyz sem mel jeste externak pripojenej k PC, bych tam musel mit tracky 2x, coz jsem nemel... zkusim pripojit HDD k PC a dat resync, treba to pomuze. Kazdopadne dik za rady.
//ninjaedit: Tak to opravdu bylo tim. Po pripojeni externaku synchronizace dobehla a je to tam komplet. Zajimave to teda iTunes resej. Dik za pomoc, reseni teda asi bud smazani a znovunahrani iTunes knihovny bez externaku, nebo pri nahravani skladeb externak naopak pripojit. Sice opruz, ale da se to.
//ninjaedit: Tak to opravdu bylo tim. Po pripojeni externaku synchronizace dobehla a je to tam komplet. Zajimave to teda iTunes resej. Dik za pomoc, reseni teda asi bud smazani a znovunahrani iTunes knihovny bez externaku, nebo pri nahravani skladeb externak naopak pripojit. Sice opruz, ale da se to.
-
- Mírně pokročilý
Zdravim! Mam problem s pridavanim skladieb do kniznice iTunes. Napriklad mam zlozku, v ktorej je povyberanych 30 skladieb jedneho interpreta z jeho roznych albumov. Dam pridat zlozku do kniznice a prenesie ich tam napr. len polovicu, a to aj tak, ze skladby chybaju povedzme z viacerych albumov a pritom su ID3 tagy vyplnene spravne, subory su neposkodene, kniznica vo WMP s nimi nema ziadny problem - vsetko funguje OK. Neviem, ci to s tym suvisi, ale stalo sa mi napriklad, ze mam jeden album od jedneho interpreta a pridal som ho do kniznice. Vsetko bolo OK az na jednu skladbu, v ktorej iTunes zmazal info o skladbe v ID3 tagu (na HDD a vo WMP sa tvari skladba normalne / ID3 tag riadne vyplneny), zostal len nazov skladby a zaradilo mi to do zanru Ringtones.
Mam iTunes 11, ale robilo to aj pri starsej verzii. iPhone4s, OS 5.1.1 - JB.
Dik za rady.
Mam iTunes 11, ale robilo to aj pri starsej verzii. iPhone4s, OS 5.1.1 - JB.
Dik za rady.