Zdravím, mám asi hloupý dotaz, ale přecházím z jednoho PC na druhý. Nechci o nic přijít a zjistil jsem, že ve složce profilu, Hudba, iTunes, iTunes Media, MobileApplication jsou soubory typu *[zakázáno] a zabírají docela dost místa. Rozumím tomu správně, že to jsou všechny programy, které jsem si do iPhonu kdy stáhnul a když jsem ještě prováděl synchro s iTunes přes kabel, tak se sem zapisovaly ? Když tedy dělám zálohu přes iCloud, v telefonu mi momentálně nic nechybí, tak si myslím, že tohle můžu smazat. Nebo se pletu ?
Díkes
Obsah složky iTunes
-
- Moderator fóra
Re: Obsah složky iTunes
Stačí ti záloha hudebních souborů, fotek a videí. Klidně pak můžeš zálohovat nastavení přes iCloud - to jen pro jistotu. V novém PC dáš autorizaci, ve starém deautorizaci. Aplikace si můžeš stáhnout znovu a je to.
EDIT: zálohy z PC nejsou v případě synchro z iCloudem vůbec nutné.![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
EDIT: zálohy z PC nejsou v případě synchro z iCloudem vůbec nutné.
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
Díky, myslel jsem si, že to můžu klíďo smazat. Jen jsem se chtěl ujistit...
- rony
- Klub čistého iOS
subory aplikacii (tie I P A) mozes zmazat, tak ci tak ti staci vediet, ze ich vlastnis naviazane na AppleID a uvidis ich v Purchased. Ale oni sa ti tam natahaju aj tak znova - pre jednoduchsiu instalaciu
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods