Zachování dat aplikace při změně ID
Zachování dat aplikace při změně ID
Dobrý den. Na australský účet jsem si do iphonu stáhnul ještě před vydáním real racing 3. Nyní jsem si ho stáhnul i na můj klasickej českej účet do maca. Když chci updatetovat rr3 v iphonu tak mi to samozřejmě nabídne přihlášení na ten australský účet. Jak to mám udělat, abych mohl stahovat od teď updaty pomocí mého českého účtu. Když hru smažu a stáhnu znova přes můj účet tak přijdu o data ze hry a nechci začínat hrát od znova:-/ Děkuji mnohokrát za radu
-
- Starý pes fóra :)
Re: Zachování dat aplikace při změně ID
Data ze hry jsou snad uložené v GameCenter, ne? Když odinstalováváš hru, budeš dotázán, jestli má být v GameCenter zachována, nebo ostraněna.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
abych popravde rek vubec si nepamatuju ze by se me nejaka hra nekdy ptala jestli ma byt ulozena data v gamecetru. no zkusim to a budu doufat ze o ty data neprijdu. jinak jak to funguje u her nebo aplikaci ktery v gamecetru nejsou??? tam asi o ne opravdu prijdu ne?
-
- Starý pes fóra :)
Při odinstalaci se hra ptá, jestli má v GC nechat data, tak předpokládám, že je to ono.
![Obrázek](http://img21.imageshack.us/img21/605/img0091v.png)
![Obrázek](http://img21.imageshack.us/img21/605/img0091v.png)
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
až to zkusíš tak dej prosimtě vědět jak jsi dopadl, jsem ve stejné situaci a také bych nerad přišel o progress ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
[*]iPhone 5 16GB • iOS 6.0.1
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
[*]iPad 2 (Wi-Fi) 16GB • iOS 5.1.1 JB
[*]Macbook unibody (late 2008)
[*]Macbook pro (mid 2012) SSD
Cha chaaa... progress je fuc!!!!! V gamecentru to ponecha pouze statistiky ale data aplikace jsou smazany s ni... Musi snad existovat jiny zpusob:-/ Zkousim to ted jeste pres obnovu zalohy tak dam vedet kdyby se mi to podarilo
EDIT:
Tak zatim se mi zda funkcni postup stahnout do pocitace rr3 na svy pravy id pak udelat zalohu iphonu do itunes pak smazat rr3 z ip a obnovit zalohu. Vypada to ze to takhle funguje:)
EDIT:
Tak zatim se mi zda funkcni postup stahnout do pocitace rr3 na svy pravy id pak udelat zalohu iphonu do itunes pak smazat rr3 z ip a obnovit zalohu. Vypada to ze to takhle funguje:)
Naposledy upravil(a) iTukan dne pát bře 01, 2013 6:29 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedělej doubleposty a edituj svůj příspěvek, pokud na něj nikdo nereagoval, sloučeno...
Důvod: nedělej doubleposty a edituj svůj příspěvek, pokud na něj nikdo nereagoval, sloučeno...
-
- Mírně pokročilý
Staci si data vytahnout ze zalohy v iTunes pres iPhone Backup Extractor a pak je pres program ktery umi prochazet adresarovou strukturu iPhonu, napr. iExplorer nahrat zpatky do slozky nainstalovane aplikace v iPhonu.