Zdravim všechny přítomné. Mám takovej menší problém se synchronizací podcastů v iTunes. Nedávno jsem si pořídil iPod Touch 5g, protože jsem si chtěl vyzkoušet ekosystém iOS. Z dřívějška mám starý iPod Nano 2g, se kterým jsem navýsost spokojený. Předpokládal jsem, že synchronizace bude probíhat +/- stejně, ale neprobíhá. U mého starého Nana ho stačí připojit k počítači a otevřít iTunes a sám si zaktualizuje podcasty a já ho jen odpojím a jdu. To u nového iPodu nejde. Po připojení nedělá nic, a když vynutím synchronizaci, tak začne natahovat do PC hudbu a aplikace, a to já nechci. Hudbu si chci vybírat manuálně a aplikace zálohovaný v PC mít nechci. Prostě chci, aby se po připojení zaktualizovala jen položka podcastů a nic dalšího. Jde to na iOS vůbec? Prozatím jsem to vyřešil stažením aplikace Podcast přímo od Apple, ale ideální to není.
Děkuji za rady.
Synchronizace podcastů
-
- Starý pes fóra :)
Re: Synchronizace podcastů
V iTunes si nastavíš, co chceš synchronizovat a co ne. Pokud nechceš synchronizovat hudbu, vypneš synchronizaci hudby a zapneš "Manually manage music and videos". Totéž u aplikací a dalšího obsahu (knih, fotek apod.). Pokud chceš synchronizovat podcasty, uděláš opak - v iTunes v nastavení připojeného iOS zažízení na kartě "Podcasts" zapneš jejich automatickou synchronizaci.
![Obrázek](http://img401.imageshack.us/img401/8872/screenshot20130607at150.jpg)
![Obrázek](http://img401.imageshack.us/img401/8872/screenshot20130607at150.jpg)
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Re: Synchronizace podcastů
Přesně takhle to mám nastavený. Jak říkám, s iTunes mám zkušenosti už skrze Nano 2g. Tam vše fungovalo bez chyby a k plné spokojenosti. U nového přírustku to tak není. Když si vzpomenu, jaká harakiri jsem musel udělat, než se mi podařilo do nového iPodu dostat hudební sbírku, a stejně to není ideální. Ještě tomu dám šanci, dneska by měla vyjít jedna epizoda podcastu, tak to znova odzkouším a dám vědět. Díky moc za radu