Mám iPhone 5 a kontakty jsem si přetáhla z gmailu přes Gmail CardDAV. Po přihlášení do iCloudu vidím jen kontakty, které jsem si přidala v poslední době přímo do iPhonu, ty synchronizované nikoliv. Stejně tak Kalendář - tam nevidím vůbec žádnou událost, ať již přetaženou, či nově zadanou. Nevíte, kde by mohl být problém?
díky
Synchronizace kontaktů do iCloudu
-
- Moderator fóra
Re: Synchronizace kontaktů do iCloudu
Na iCloud.com není manuální import? NEjsem teď na PC tak nemůžu vyzkoušet.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Starý pes fóra :)
Problém je v tom, že ty kontakty z Gmailu nejsou lokálně v iPhonu, ale jsou právě jenom vzdáleně synchronizované přes CardDAV. Je potřeba všechny kontakty z Gmailu vyexportovat do souboru, a naimportovat lokálně do iPhonu. Pak se budou synchronizovat i do iCloudu.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Sons of Jailbreak
zdravím, chtěl bych se zeptat, poradil by mi někdo jak to udělat opačně. Mám v iPhopne kontakty aktuální a taktéž na icloudu.com a teď bych je ale potřeboval sesynchronizovat do gmailu nebo googlu acountu. Děkuji
iPhone 4 16GB, iOS 7.03
-
- iPhoneHolik
Bez v PC na www.icloud.com
Prihlas se, v kontaktech oznac vsechny (Ctrl+A) a zvol Export kontaktu. Soubor uloz nekam na disk. Pak se prihlas na Google ucet, v kontaktech zvol Importovat ze souboru, vyber ten soubor, ktery si ulozil na HDD a je to.
Prihlas se, v kontaktech oznac vsechny (Ctrl+A) a zvol Export kontaktu. Soubor uloz nekam na disk. Pak se prihlas na Google ucet, v kontaktech zvol Importovat ze souboru, vyber ten soubor, ktery si ulozil na HDD a je to.