iTunes 11 [TOP TOPIC]

Vaše hodnotenie iTunes 11

Anketa končí za čtv pro 06, 2012 8:54 pm

SUPER!
60
87%
FAIL!
9
13%

Celkem hlasů: 69

orlov
Host
Host

Re: iTunes 11 [TOP TOPIC]

Příspěvek od orlov »

Toto sa mi stalo predtým aj vo Windows 7 - tiež pomohlo odinštalovanie všetkého od Apple - aj drivre ...

svejdam

iTunes a přetažení videa

Příspěvek od svejdam »

Od tý doby, co je nový iTunes mi to nějak nefunguje. Jak se teď dá přetáhnout stáhnutý film z počítače do iPodu? Dělám to tak, že dám ctrl+o, vyberu film a dám otevřít. Normálně se mi ten film zobrazil a já to pak dal synchronizovat, ale teď se tam ani ten film nezobrazí. Změnil se systém nebo je něco s iTunes? Jak to mám dělat? Děkuji
Naposledy upravil(a) iTukan dne pon úno 18, 2013 10:48 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto....

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

KDyž chytneš myší ten film, že ho chceš přetáhnout, tak se ti vpravo objeví zařízení, do kterého to chceš dostat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Moc se mi líbí a sem to až tak nepatří, že apple jak uvolnil update itunes na 11.0.2.26 tuším že je to od tohoto pátku tedy 22.2.13 správa iphone která j téměř dokonalá co se tká mých požadavků,mám "jen" 16GB verzi a tak jsem začal optimalizovat fotky na 1280x1024 v zoneru (mám jich hodně v hires nebo chcete li v HD) tohle by mohl nbídnout před sync i apple...ono to nějakou konverzi při sestavování DB dělá ale nelze si ji už. nastavit. no a konverze hudby....skladby s vyšším bittrate jsem nechal převést do 128kbps AAC a hned uspora přes 1GB místa, takhle to má být...kéž by podobná možnost synch. fungovala i udroidů v případě tabletů či founů...google nic takového nenabízí snad jen huawei a htc mají nějaké com. programy ale iTunes bez ohledu na jejich oblibu či neoblibu na PC-Win (Jedu na dual core XP 5000+ v poho) nesahají ani po kotníky.
Obrázek
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne pát bře 01, 2013 6:44 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Jak lze v iTunes zamíchat všechny skladby? Nikdy jsem v iTunes nepřišel na to, jak zvolit oblast skladeb na všechny, pokud se předtím přehrávalo nějaké album. Tzn. Přehrávám náhodně jedno album a chci přehrát náhodně celou knihovnu. V podstatě chybí i klasické tlačítko STOP. Nevíte někdo, jak na to?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Klasické stop tlačítko tam nikdy nebylo, jen play a pause tlačítko v jednom. Zastaví skladbu tam, kde skončila, ale úplně stopnout nelze.

Co se týče toho shuffle, tak mě shuffluje celou knihovnu, jen to zapnu a jak přepínám dále, tak se mi náhodně přehrávají skladby z celé knihovny. Asi klíčové bude nepřehrávat předtím nějaké konkrétní album.

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

No, mně právě zajímá situace, jak vlastně ukončím přehrávání čehokoli a "vyresetuju" seznam skladeb. V iOS je to vše jednoduché, prostě kliknu na "Shuffle" nad seznamem skladem a je to, v iTunes tato možnost chybí. Mně to také funguje, ale musím se s tím hrozně prát, např. proklikat celým albem do konce a poté dát play. Čekal bych, že to půjde obdobně jako v iOS. V iTunes je stále dost nepřehledné, z čeho se playlist skládá :-/
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Jak máš v prostředku to informační okýnko s jablíčkem a dáš přehrát nějaké album, tak se ti objeví taková mřížka vpravo a to je seznam nadcházející a ten se dá smazat. Tak vyresetuješ to, co se tam automaticky naházelo na přehrávání.

Obrázek

Teď jsem to podrobněji zkoušela.
Když jsem přepnutá na alba a dám přehrát jedno album, tak shuffluje jen v rámci toho jednoho alba. A tu s tím zkouším jakékoliv psí kusy a pořád shuffluje jen to jedno album. Ani vymazat nadcházející nepomůže. Funguje jen vypnout a zapnout iTunes a kliknout na tlačítko přehrávat bez vybrání konkrétního alba. To už pak shuffluje celou knihovnu. Fakt na palici.
Když jsem přepnutá na interpretech, tak shuffluje celou knihovnu i po tom, co dám přehrát jedno z alb v rámci interpretů. Takže pokud chceš shufflovat celou knihovnu, je potřeba se přepnout na interprety.

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Dík, žes to otestovala za mě. :-) Stejný dojem jsem měl i já, že vlatně není cesty jak z toho ven. Ideální by bylo tlačítko STOP a nebo tedy tlačítko Shuffle nad všemi skladbami.

Každomádně moc dík za rady, vyzkouším to.

EDIT:
Příšel jsem na to !!!

Nevím, jak je to na Macu, to zkusim doma, ale na Windows Shift + PAUSE = STOP :-) Po STOP je nutné kliknout někam mimo album, aby se "odznačilo".

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Super, že jsi na to přišel, mě by to nenapadlo. :)

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

To bylo krátkodobé osvícení, náhoda :-) Přemýšlím nad tím už pěkně dlouho.

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Sice osvícení, ale pomůže ostatním, kteří nad tím též dumají. ;)

kmarty
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kmarty »

Ja nahodou za tve osviceni dekuji.

Jen doplnim ze pod OS X je to Alt + click na Pause. Ciste klavesnicove je to ve vychozim stavu Cmd + (tecka) - neptejte se mne proc (a predelat to na Alt + mezernik mi nefunguje).
MBP 15" 2.66GHz, 8GB RAM, GF9600M GT
iP4 16GB

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od mrzic »

Lipon píše:fungují vám v itunes 11 gesta trackpadu?
v 10ce normálně fungovala gesta vpřed, vzad, v 11 mi to nefunguje, musím najet na šipku vlevo nahoře a kliknout :twisted:

Nefungují, taky mě to štve.
Nepřišel jste někdo, jak je rozchodit?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

byeen
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od byeen »

po poslednom update spojenom s iOS7 som si vsimol minifueature, ktora sa mne velmi paci :) A to, ze prehravana skladba sa ukazuje v Notofication centre. Pri zmene pesnicky aj vybehne notifikacia s nazvom skladby, interpretom a albumom. Pre mna osobne super vec :)
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB

mookie
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mookie »

mohl byste mi prosím někdo potvrdit/vyvráti, že funkce Genius Shuffle v aktuální verzi funguje stejně, jako byl iTunes DJ? díky

Smrdaky
Suspect
Suspect

Příspěvek od Smrdaky »

Mohu nejak stahnout pres itunes zaznamy z diktafonu? Mezi aplikacemi se slozkou Dokumenty, diktafon neni.

A syncovat cely iDevice!?? Grrr...

Mailovat se mi nechce a posilat to zpravou ani mailem taky me.

kotelník
iPhonefil
iPhonefil

Příspěvek od kotelník »

Zvlast proto, ze mejlem kde jen velmi kratky zaznam :( taky nevim jak na to
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB

Johny4
Host
Host

Příspěvek od Johny4 »

Mám 14 990 mp3 souborů v 1 383 složkách.
Existuje způsob, jak dát do knihovny celou složku mp3? Možnost přidat soubory tam mám, ale přidat složku nikoliv. Jistě chápete, že při takovém množství složek je neproveditelné, přidávat každou složku zvlášť.
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Drap&Drop

Označ které chceš překopírovat a ty pak přesuň do iTunes
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Johny4
Host
Host

Příspěvek od Johny4 »

funguje, trošku mě vyděsilo, že v nabídce není "přidat složky"
Díky moc!
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB

Odpovědět