Změna země pro Apple ID

Odpovědět
mtrn
Host
Host

Změna země pro Apple ID

Příspěvek od mtrn »

Dobrý večer,
měla jsem založené Apple ID tady v Cesku bez platební karty. Při poslední návštěvě v Australii jsem dostala Gift Card a moji příbuzní ji zaregistrovali na australskou adresu.
Nyní bych si ráda přidala svojí českou platební kartu, ale protože z Gift Card mi v iTunes zůstává zanedbatelný zůstatek (0,64 $), nedovolí mi změnit zemi a poté přidat údaje o mé kartě. Poradí někdo?

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Změna země pro Apple ID

Příspěvek od Gekko gecko »

Mam jiny problem.
Vcera jsem si v ipadu zmenil region v ApoStore na US abych mohl stahnou asi dve aplikace co jsou jen tam, pak jsem to zase vratil na CZ pro jistotu se odhlasil a znivu prihlasil (vse na ipadu) no a od te doby nestahnu zadnou ceskou aplikaci.
Prikladem dam hledat ivysilani v okenku se mi po napsani pat pismen nazev nabidne dam hledat a pak not found nerozumim kde je problem setkaĺse s tim uz nekdo co mam delat?

EDIT:
Opravuji ostatni ceske zoravodajske jako rozhlas hn iprima a tak v pohode ale nestahnu absolutne nic co nejak souvisi s ceskou televizi ani kdyz dam mediawork group sro jako vydvatele tak nic

Proste v iPadu mam CT24 a CTSport a ulozene v PC samo, no kdyz je dam vyhledat nic to nenajde a ivysilani jsem si chtel stahnout a mam takzvane smolika....jde vam to nekomu nemaji nejakou odstavku nebo nestahl apple tyto app z store? popravde by mi hlava nebrtala proc a kdyby autori chystaliu update stara by tam zustala do doby nez je nahrazena novejsi...
Obrázek

EDIT2:
2:40 :o Tak mam takovy silny pocit, ze se mi store v pripade meho uctu docista zblaznil kouknete sami...
Obrázek
Pise to ze ivysilani neni v CZ dostupny ale v US a to jsem si prosim region zvolil kvuli jedne aplikaci (alternativa k FB zravemu klientovi viz. jinde) abych pak zjistil ze stejne nativni ipadi verze stejne neni...co s tim ted? menil jsem to primo na ipadu protoze se mi nechtelo zapiunat PC a to byla patrne chyba nevim....odhlasit a znovu priuhlasit jsem zkousel, jde nejaky reset uctu zakladat novy se mi zrovna naechce, muziu napsat na podporu apple a dat i screeny aby videli co to dela za psi kusy.

.....ldyz dam zmenu tedy change na US tak to hodi pochopitelne tohle takze to nestahnu ani tam ani tady "doma"
Obrázek
asi chyba v matrixu :D
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Odpovědět