zrušení bankovního účtu na iCloud
-
- Host
Zdravím mám problém se stažením aplikací App Store. Do nedávna jsem neměl nastavené číslo platební karty pro nakupování z App Store(stahoval jsem pouze free aplikace), potom jsem potřebovat placenou aplikace tak jsem zadal číslo platební karty a alikaci jsem bez problému stáhl, potom jsem měl nabídku na aktualizace jiné aplikace (free) a tam nastane chyba..... Požaduje po mě zadat znova číslo platební karty, když zadám nejde to. Myslím si že je chyba v nastavení na bankovního účtu na jednu internetovou transakci měsíčně- ale proč po vyžaduje číslo platební karty když za aplikaci nic nepletí? Asi nejsnadnější bude zrušit na telefonu bankovní účet.... ale nevím jak.
Naposledy upravil(a) iGeorgeus dne stř kvě 14, 2014 8:28 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhonefil
Mas teraz moznost stiahnut akukolvek inu aplikaciu? Nepise ti tuto hlasku?
There is a billing problem with a previous purchase. Please enter another payment method
Ak ano, tak ta platena aplikacia nebola zaplatena.
There is a billing problem with a previous purchase. Please enter another payment method
Ak ano, tak ta platena aplikacia nebola zaplatena.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Pokročilý uživatel
Re: zrušení bankovního účtu na iCloud
Nepleteš si trochu číslo účtu s číslem karty?
-
- Host
Re: zrušení bankovního účtu na iCloud
Na netu si nastav, že kartu nemáš a měl bys mít klid