itunes zvonění
itunes zvonění
Potřebuji radu jak na vyzvánění z itunes do iphonevyzvánění mám v itunes ale nejde mi synchro do iphone napíše mi to hlášku že čerpám z jiné knihovny tak nevím
-
- iPhone expert
Re: itunes zvonění
synchronizujes to s jednym PC a mas nastaveny iba jeden iTunes ucet?
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Moderator fóra
Tak používáš iRinger pro vytvoření vlastního zvonění? A toto máš potom v knihovně v iTunes?
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
vše mám v itunes označím skladby dám přenést ale pak mi vyskočí hláška něco jako ve smyslu že čerpám z jiné knihovny ,ale můžu pokračovat dál ale oznamuje mi to že můžu přijít o zvonění v iphone tak nevím abych neco nepo...
-
- iPhone expert
mam pocit ze toto vypisuje ked pripojis iPhone k inemu PC ako bol naposldy synchronizovany. Nemas tam nahodou aj ine vlastne zvonenia od niekho druheho?
je to uplně novej iPhone od Tmobile v PC byl jen ode mne ono by mne to tam asi pustilo ale nevím když mi to píše hlášku že přijdu o to c v iphonu mám tak nevím
-
- iPhone expert
budes to musiet risknut..... Maximalne prides o nejake zvonenie
-
- iPhone expert
Cauko ja som si stiahol tento iRinger, ale nejaky je cudny .. resp. s nim neviem robit .. Ked dam import .. nejaku mp3 tak nieco vpise - nieco ako converting myslim a potom sa nic nedeje .. nikde mi nic neulozi .. ako dostanem prosim mp3 do iTunnes ako zvonenie na iphone? a este mi to stale vypisuje ze donate a zobrazuje take male okienko reklamy .. dakujem
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Zkus program Audacity http://audacity.sourceforge.net. Je celkem jednoduchy na pouzivani. Das exportovat vyber jako...a vyberes M4A (AAC) a pak soubor prejmenujes soubor na m4r. Jenom pozor, delka musi byt max. 30s...
-
- iPhone expert
Cauko! Vies co? Uz sa to nejako adaptovalo, tak to ide uz super ten iRinger
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Klub čistého iOS
Měl bych jeden dotaz. Lze nějak vytáhnout zvonění ze zálohy iTunes. Nějakým způsobem se mi pokazila synchronizace zvonění a nemůžu najít původní soubory *.m4r. Zálohy samozřejmě mám, ale nějak nemůžu přijít na to, kde to tam je schovaný. Máte s tím někdo zkušenost? Nějak mi na toto téma nejde ani nic moc vygooglit ...
iPhone 8 64 GB Space Gray
iPad mini II WiFi 32 GB Space Gray
Apple TV 4K
iPad mini II WiFi 32 GB Space Gray
Apple TV 4K
-
- Starý pes fóra :)
Media/iTunes Control/Ringtones/
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013