8.1.1 - názory, chyby, zkušenosti
-
- iPhone expert
Re: 8.1.1 - názory, chyby, zkušenosti
Mate nekdo stejne problemy s NC a kalendare, jako ja? 1) na iPadu nezobrazuje dnesni souhrn (pocasi,...). Vypada to na graphical glitch, protoze tam vzdy jen problikne a zmizi. Taky se mi zda, ze je kalendar moc natlaceny na datum (a prave tam ma byt dnesni souhrn. - viz foto). 2) NC nekdy neaktualizuje udalosti v casove ose kalendare. Tzn ze se mi nekdy zobrazuje v NC udalost, ktera byla jiz vcera - pomuze restart. A 3) je normalni, ze kalendar upozornuje na udalost, kdyz prave zacina prestoze upozorneni je nastavene treba na hodinu predem (coz udela), ale upozorneni pri zacatku udalosti zapnute neni? Dekuji:)
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Sponzor 2014
Kalendar je sam o sobe v souvislosti s nc uz od ios7 kapitola sama o sobe. Nepouzitelne. Aspon pro me.
EDIT: Funguje Vam Airdrop skrze vlastni/nevlastni ios/mac zarizeni?
EDIT: Funguje Vam Airdrop skrze vlastni/nevlastni ios/mac zarizeni?
-
- iPhone expert
Odhlas se a prihlas na vsech zarizenich k icloudu, imes a facetime.. Pak by vse melo bezet.
Nepouzitelne je vec jedna, nefunkcni vec druha
Nepouzitelne je vec jedna, nefunkcni vec druha
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Klub čistého iOS
Havrdaj ano.
-
- Host
Na mojem 5S mám problémy občas se zvukem zamykání, že není slyšet to samé u zvuku pořízení fotky (tichý režim vypnut). Dále občasné poposeknutí procházení plochou a včera se mi stalo, že ve zprávách mi nechtělo nahrávat mluvenou zprávu musel sem k vůli tomu restart zařízení ... Systém se zdá možno lehce pomalejší, ale taky je to možná už tím, že mám zaplněnou skoro celou paměť. Každopádně si začínám připadat pomalu jako na "Androidshitu".