Začnu od začátku, bylo nebylo jednoho iPhone 4S - 64GB ,který chci prodat kvůli přechodu na new tel. Takže jsem šel do nastavení a obnovil jsem vše v iPhone. V té době iOS 8.3. Při obnově se ke konci telefon seknul (v obnovovacím stavu) a nic nejelo. Tak jsem ho nechal ještě 2 hoďky, jestli se něco nestane a nic. Takže jsem ho vypnul a hodil do DFU restore módu a napojil na iTunes abych ho obnovil. Takže jsem začal dělat obnovu na 8.4 ,který mi iTunes nabídnul. Vše probíhalo OK telefon se spároval, začal se aktualizovat firmware ale ke konci mi to vždycky hodí chybu 48. Četl jsem o té chybě pár článků. Jeden tady ,že je to vadný ipsw soubor, tak jsem stáhl ipsw 8.4 a zkoušel znova ,ale bez úspechu. Totéž jsem zkusil s 8.4.1 a také nic. Už si nevím rady. Google mi řekl, že error 48 hlasí ,když itunes "testuje" ,že je firmware v telefonu nainstalován kompletně. Dal jsem na jednu radu ,kde mi bylo řečeno ,že před koncem aktualizace až je vše na plno mám před koncem odpojit kabel aby neměl itunes co testovat a bylo by vše OK, ale špatná rada.. Chyba 9.. Tak se proto ptám jak pokračovat, už jsem to zkoušel na PC i NB koupil jsem i jiný kabel. Mám aktuální iTunes a stále chyba 48.. Takže pořád se s tím peru. Prosím aby si lidé nepletly chybu -48
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
P.S.: Ještě mi někdo radil na jednom nejmenovaném torent fóru ,že mám aktualizovat na iOS 9, po zkoušce se objevila chyma 3194 což je ohledně hosts, při aktualizaci hosts podle IP apple také bez úspechu. Lepší by bylo ale aktualizovat na normal verzi 8.4 mebo 8.4.1 ,které jsou podepsané
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Přeji hezký zbytek víkendu.