IOS 7 iP4 - notifikační lišta nejde

Odpovědět
martincihak
Host
Host

IOS 7 iP4 - notifikační lišta nejde

Příspěvek od martincihak »

Ahoj, z nějakého důvodu mi nejde po přejetí prstem od horního okraje stáhnout notifikační lišta. Vždy se mi objeví, pouze vyhledávání, jako kdybych v půlce displeje táhnul směrem dolu. To spodní centrum funguje. Včera jsem vyměňoval tlačítko, je možné, že jsem někde něco zmršil a pokud ano, co a jak to vrátit zpátky? Vše ostatní vč. dotyku funguje. Díky za rady

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: IOS 7 iP4 - notifikační lišta nejde

Příspěvek od Tony1 »

Dle mého je to dotykem v horní části LCD, zkus ještě vše jednou odpojit přečistit konektory jak na LCD tak na desce a znovu vše zapojit. Při zapojování musíš prstem cítit jednoznačný cvak konektoru na desku. Ještě se podívej podél flex kabelu dotyku (podélný konektor při svislém pohledu na iPhone) je tam taková smyčka a ta někdy uvízne mezi LCD a rám. Musí být volná.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

martincihak
Host
Host

Re: IOS 7 iP4 - notifikační lišta nejde

Příspěvek od martincihak »

no, zkusim to ještě rozebrat a kouknout na to...snad jsem něco někde neštípnul a nemusim kupovat nový dispej

edit
Tak jsem vše zas rozebral a profouknul vzduchem a nic. Lišta stále nefunguje. Nijak mě to neomezuje, ale už je to ústupek. Mám ještě dotaz, existuje nějaká appka na test dotyku displeje??? Nějak nic nemohu najít na AppStoru

Odpovědět