Nedohledatelné Apple ID

Zamčeno
xemix
Host
Host

Nedohledatelné Apple ID

Příspěvek od xemix »

Dobrý den, asi před dvěma lety jsem si koupil iPod Shuffle. Při prvním připojení iPodu k PC jsem si stáhl iTunes, založil Apple ID a zaregistroval/aktivoval produkt u Applu. Potom jsem si tam nahrál hudbu. iPod jsem používal asi půl roku a potom asi víc jak rok ležel na poličce. Teď jsem se ho rozhodl znovu zprovoznit, připojil jsem ho k PC a najednou moje Apple ID není v iTunes přihlášeno. Jelikož jsem ho víc jak rok nepoužíval nebyl jsem si jistý jeho správností a stále mi to psalo chybné heslo nebo Apple ID. Snažil jsem se ho dohledat v emailu, ale nenašel jsem ho. Vyzkoušel jsem ho vyhledat na oficiálních applovských stránkách, ale marně. O mém Apple ID nikde ani zmíňka. Je možné, že by se mohlo Apple ID po delší době nepoužívání smazat? A dalo by se ještě nějak dohledat? Např. pomocí čísla imei?
Děkuji,
Michael P.

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Nedohledatelné Apple ID

Příspěvek od mike-biker »

No asi bych to neřešil, pokud ti rok nechybělo, tak si založ nové APPLE ID a to už si raději pamatuj.
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

xemix
Host
Host

Příspěvek od xemix »

To plánuji udělat, jen mi je líto písniček co jsem si na tom starém účtu zakoupil :/.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ak si si isty nazvom uctu Apple ID (je to mailova adresa), tak ta nemozno odkazat nikam inam ako na Apple Support.

ale ak si si isty tym nazvom uctu, tak na appleid.apple.com mas moznost sa prihlasit, ak nevies heslo, poslat znova a on ti uz snad ponukne moznost zmeny hesla po spravnych odpovediach na bezpecnostne otazky. Alebo si pred rokmi tam dal slabe heslo a uz ti ho niekto ukradol :-)

Ries to so supportom.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

xemix
Host
Host

Příspěvek od xemix »

Tak nakonec jsem si založil Apple ID nové. Ale i tak Vám všem děkuji za odpovědi :).
Naposledy upravil(a) iTukan dne úte pro 01, 2015 4:53 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: vyřešeno, lock

Zamčeno