Playlist na iPodu, ale ne v iTunes hudební knihovně na PC
-
- Host
Playlist na iPodu, ale ne v iTunes hudební knihovně na PC
Zdravím, mám iPod Shuffle a měla jsem ho připojený k PC, kde byl nainstalován iTunes. Zde jsem si vytvořila a synchronizovala s iPodem playlist s názvem "Běhání". Poté se mi rozbilo PC a mám nový (obojí Windows 8/10). Do něj jsem si opět stáhla iTunes program a natahala do hud. knihovny pár písniček. Po pipojení iPod v něm stále je samozřejmě ten playlist "Běhání", ale nejde mi do něj žádný song z knihovny přidat. Zřejmě proto, že nejde ani synchronizovat, aby se objevil v iTunes v té složce s playlisty - potom by asi upravovat šel. Jak toho mám docílit? Musím si vytvořit ten playlist úplně celý znovu v iTunes a pak ho přenést do iPodu? Přijde mi, že to musí jít přece i jinou cestou, protože když třeba budu u kámoše na PC, připojím k němu svůj iPod a budu si od něj chtít přidat nějaký songy do svýho playlistu na iPodu, tak to jako nepůjde? Doufám, že jsem to popsala srozumitelně. Prosím, poraďte. Předem mnohokrát děkuji. Pavlína
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Playlist na iPodu, ale ne v iTunes hudební knihovně na P
Urob si to znovu, to co je v ipode zrus, a nahraj si to do neho nanovo. Hudbu mozes nahrat do svojho ipodu zo svojho pocitaca a uz ziadneho ineho. Ak chces nejake nove songy, proste nech ti ich posle a zarad si ich doma do kniznice v itunes.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods