iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti

preston
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: iOS 8.0.2 - názory, zkušenosti

Příspěvek od preston »

Max87 píše:Skoda, ze sa fotky zahrnaju do kapacity iCloudu(aj ked predtym to malo fungovat tak, ze fotky mali byt mimo limit).
Jedna vec co ma udivuje je, ze ten update ma menej ako 70MB, ale pre nainstalovanie potrebuje 1.7GB miesta v telefone...

tohle s tím volným místem taky absolutně nechápu...pak je u mě na ipadu téměř nerálné, abych si nainstaloval iOS8, když po mně chce přes 5GB volné místo a já nemám skoro nic ... to mám jako blbec mazat půlku aplikací jen kvůli update???
tímhle mě APPLE NESKUTEČNĚ S..E !!!
jestli někdo má elegantní řešení, sem s tím, budu vděčný

jan.vrkoc
Host
Host

Příspěvek od jan.vrkoc »

Od 8.02 se mi telefon sám restartujte zajímavým způsobem. Pri hovoru se vyrestartuje, cili do cerne obrazovky a potom naskočí zpet, ale hovor stale drzi :) a muzu pokračovat :) na i5

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

preston: Však přes iTunes by to po tobě žádné volné místo požadovat nemělo, udělej update přes iTunes v PC.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Sajfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Sajfi »

Já to vyřešil zálohou v iTunes, instalací ipsw přes iTunes a následnou obnovou. Bylo to rychlé (tedy mnohem rychlejší, než by to bylo přes OTA) a bezproblémové ... A navíc mi to i lehce zredukovalo otravné "others" :-)

preston
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od preston »

metalgirl - jee, děkuju, to mě nenapadlo, jsem zvyklý na bezdrátový update přes wifi
moc děkuju za radu

Rychartt
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rychartt »

Po updatu přes OTA na 5S nefungoval mobilní internet a při každém hard resetu chtěl znovu aktivaci. Po restoru přes iTunes s obnovením se zálohy zatím vše funguje.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Tak a ted jsem se opravdu nasral. To streamovani videi zase nejde. Na 8.0 neslo, na 8.01 slo a na 8.02 tase nejde. Pustim nejake streamovane video,odkudkoliv, napoprve jde , ale kdyz to stopnu a vyberu jine, tak se to kousne a konec. To uz na tom apple opravdu prehaneji. A jak vidim, nejsem zdaleka jediny.
 Apple hračky 

Sajfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Sajfi »

Jak jsem psal výše, když nepustím iVysílání, tak jde streamování v pohodě ... Ale když ho pustím, poprvé jde a pak se to hryzne ... A už nejde streamování nikde, dokonce nejde ani přehrávání uložených videí ... Pak pomůže jen reset ... Takže bych viděl problém tady ... Jak se to chová Tobě?

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

Ja zase pro zmenu app iVysilani nespustim, teda spustim do loga a konec.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

To je presně ono. Po restartu telefonu - vypnout total a zapnout, jej spustiš, mozna pujde. zastavis video, vyberes jine a je konec. A nespustis nejenom iVysilani, ale ani YTl Vimeo, zadny streaming ze Safari, zkratka NIC. Tohle presne delalo na iOS 8.0 , na 8.01 to bylo opravene a šlo všechno, na iOS 8.02 zase nic nejde. Za tohle by Steve nevyhazoval lidi ze dveri ale vyhazoval by je oknem. A co jsem koukal do diskusi apple, nejsem ani zdaleka jediny. Tyhle chyby stoji apple mraky penez, ale jak vidno, jsou v klidu....
 Apple hračky 

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

Hlasim uplne stejny prubeh. :(

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Sajfi píše:Jak jsem psal výše, když nepustím iVysílání, tak jde streamování v pohodě ... Ale když ho pustím, poprvé jde a pak se to hryzne ... A už nejde streamování nikde, dokonce nejde ani přehrávání uložených videí ... Pak pomůže jen reset ... Takže bych viděl problém tady ... Jak se to chová Tobě?

Naprosto stejně. A už mne to opravdu vytáčí. Problémy se streamingem videa nepamatuji na žádném iPhonu a ani žádném z předchozích systémů. Na 8.0 to bylo to samé, na 8.01 to napravili ale na 8.02 je to zpět. Tohle je už vážně moc. A to si troufám říci, že jsem klidný člověk. :x
 Apple hračky 

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

Potvrzuji. U me to same.

EDIT: bez iVysilani, jine popisovane app nejsou v systemu. Se zda byt ok.
Naposledy upravil(a) havrdaj dne pát zář 26, 2014 5:56 pm, celkem upraveno 1 x.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Takže před každým streamováním, čehokoliv a odkudkoliv, i vlastního natočeného videa, je potřeba restartovat cely telefon .Tuhle fičuru opravdu žádný jiný systém nemá. To je už vážně na palici.
 Apple hračky 

Slimák
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Slimák »

Tak to je radna brutalita. Nyni jsem zkusil iVysilani a sundalo to prehravani vseho. Super :D
Obrázek iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Obrázek Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Obrázek Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Tak to mne teď opláchněte. Udělal jsem restart, asi desátý, a najednou všechno jde.Už tomu opravdu přestávám rozumět.
 Apple hračky 

jaPhone
Host
Host

Příspěvek od jaPhone »

Všechno funguje krásně až na kalendář. Dvakrát kliknu na státní svátek a kalendář spadne
iPhone 3G
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina

martisek777
Host
Host

Příspěvek od martisek777 »

Na iPhone 6 nepozoruju žádnej problém, operátor i Touch ID funguje.

noname
Host
Host

Příspěvek od noname »

taky mě to pěkně štve... na seznamu jsem se vždy na streamu díval na videa, malá sestřenice z rodiny na seznamu jak je kategorie pohádky... dřív na iOS 7.1.2 vše v pohodě, vše se přehrálo... teď?? vůbec nic... ani spustit to nejde... dělal jsem několikrát dfu, restore, obnovu znova a znova několikrát hard reset a pořád nic... tak jsem zvědavý kdy na to apple příjde a objeví se další aktualizace... to je síla... od 7 se to tak zkazilo... !!!

Arcane
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Arcane »

Nějak nechápu situaci ohledně streamování. Aktualizoval jsem přes OTA na 8.0.2 na 5S a šel na iVysilani.cz, tedy stránku české televize, ne apliakci a vysílání mi nešlo, protože to vyžadovalo Flash Player, tak jsem zkusil jít na twitch.tv (opět v Safari) a normálně jsem si zapnul liev stream a jelo to v pořádku. Co je tedy se streamováním?

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

Zkus iVysilani a uvidis. ;)

martisek777 píše:Na iPhone 6 nepozoruju žádnej problém, operátor i Touch ID funguje.

Problem se tykal 8.0.1. V 8.0.2 problem odstranen.
Naposledy upravil(a) havrdaj dne pát zář 26, 2014 8:07 pm, celkem upraveno 1 x.

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

Nájde sa tu aj odvažlivec ktory skúsil iOS 8.0.2 na iPhone 4S?Len ma zaujíma ako to reaguje a či je to skutočne konečná pre 4Ska. :beer:
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com

spartan67
Host
Host

Příspěvek od spartan67 »

Ja jsem 8.0.2 vcera rano nahodil na 4s,je pravdou ze telefon je opravdu linejsi nez na ios7,nastesti jsem ho vcera planovane daroval otci,ten v podstate nema vyhrady,jde asi o zvyk,na 5s mi beha 8.0.2 bez problemu.
Iphone 6SPlus 16Gb.

speedman
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od speedman »

Neviem, či to už niekto písal, ale v purchased sa opäť dajú skrývať nákupy.

Edit: na ipade.
Naposledy upravil(a) speedman dne sob zář 27, 2014 9:54 am, celkem upraveno 1 x.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.

Haveja
Host
Host

Příspěvek od Haveja »

Pak mam problem, nevim jestli je to ok, ale aktualizoval jsem applikace pres itunes, ale porad mi ukazuje pocet v appstore nove aplikace, i kdyz mam aktualizovane?
R.I.P. Steve Jobs

pablo666
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od pablo666 »

To haveja :Chod do appstore na iPhone a klikni na update a pokial sú už aplikácie updatnuté tak ti to číslo zmizne. ;-)
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Takže se opět vrátím k tomu streamování. Pouštěl jsem po restartu telefonu postupně :
YT, Stream.cz , má videa na na Vimeo a Dropboxu, ČT24 , Prima a naposledy iVysílání. Všechny streamy šlapou na telefonu v pohodě - přes wifi i 3G.
Zapnu AppleTV, v telefonu zapnu airpalay a JE KONEC. Nefunguje nic, žádný stream, vše je mimo. Vypnul jsem tedy apple TV i airplay , ale ani potom již žádný stream nenaskočil. Na appleTV mám poslední systém, který mi minulý týden nabídnul.Takže další restart telefonu.
Mohlo by se zdát, že je to problém komunikace iPhonu s AppleTV. Ale není to tak jednoznačné. Udělám tedy další restart - vypnu a zapnu telefon. iVysílání i vše ostatní šlape v telefonu bez problému, a když při přehrávání zapnu appleTV přes airplay, funguje. stejně, jako vše ostatní. Výborně, takže to vypadá, že musím appleTV a airplay do něho zapnout až po spuštění videa na telefonu. Paráda. Bingo. Vypnu tedy airplay i AppleTV a že si tedy pustím video jen v telefonu. Ale ouha, bác, opět nic nejde....A to jsou chvilky, kdy tomu přestávám rozumět. Tyto problémy jsou mi záhadou, nikdy v minulosti jsem se s nimi nesetkal na žádném iPhonu, ani na žádném systému. A teď co s tím.... Pomáhá jediné - další restart telefonu. :x A po něm v telefonu zase vše funguje...
Naposledy upravil(a) cuting dne sob zář 27, 2014 10:19 am, celkem upraveno 1 x.
 Apple hračky 

speedman
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od speedman »

T.j. streaming je na hovno a treba čakať na opravu, resp. chyby reportovať. To čo sa stalo s 8.0.1, s tým sa doteraz tiež nikto nestretol. Nová doba.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

To ano, nic jiného , než reportovat a čekat na další opravu nezbývá a nedělám od včera nic jiného, než že píšu na report apple. Ale co je zajímavé, tak že tyto chyby se poprvé objevili na 8.0 , na 8.01 zmizeli a vše bylo O.K. , ale na 8.02 se vrátili zpět. Prostě dělají v Apple někdy až neskutečné boty, na které si po letech bezproblémového používání nezvyknu. :(
 Apple hračky 

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

Pokud streamuju ze safari, youtube, prima, cokoliv, vse ok. Jakmile jednou rozjedu iVysilani je konec. Shodi to uplne vsechno.
Naposledy upravil(a) havrdaj dne sob zář 27, 2014 11:46 am, celkem upraveno 1 x.

makatch
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od makatch »

A uvažovali ste uz nad tým ze by to mohol byt problém aplikácie a nie systému? Pokial viem, tak ivysílání este pre iOS 8 nebolo aktualizované.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3

Arcane
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od Arcane »

Tak nechápu absolutně vaše problémy. Zusil jsem na 5S s 8.0.2 v safari několik streamů, twitch apod., vše šlapalo. Zapnul jsem youtube, vše šlapalo, znovu safari, vše šlapalo, zapnul iVysílání, pustil Hercula Poirota, fungovalo, live vysílání, funguje, znovu safari a stále funguje. Nemůže být problém u vás?

FILIPSN007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od FILIPSN007 »

Taky mám ten dojem, videa si z internetu pouštím běžně, a iVysílání nemám nainstalované.

havrdaj
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od havrdaj »

No me uz to pak vylucovaci metodou doslo taky, u me to bylo jednodussi, cuting to mel trochu slozitejsi.

Jen jsem poukazoval jak jedna app dokaze sejmout cely os. :(

Frankie_Lamps
Host
Host

Příspěvek od Frankie_Lamps »

Používá tu někdo Nike running? Nejde mi tam vložit vlastní hudba a aplikace vždy spadne :( u iOS 7 to šlapalo všechno dobře

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

havrdaj píše:No me uz to pak vylucovaci metodou doslo taky, u me to bylo jednodussi, cuting to mel trochu slozitejsi.

Jen jsem poukazoval jak jedna app dokaze sejmout cely os. :(

Ano, souhlasím, že to vypadá na nevyladěnou app iVysíláni, ale je zvláštní, že to shodí prakticky všechny další streamovací aplikace a že to nedělá všem, ale jen několika jedincům včetně mé maličkosti.... Doplňuji, že jsem nikdy neměl a nemám žadny JB, takže ani tam problem není. Nicméně jsem napsal do ČT, aby se na svou aplikaci zaměřili, že od verse iOS8 je problematická, aby ji tedy vyladili pro iOS8. Dám sem vědět, co mi odpovědí. Jestli mi vůbec odpovědí...

Ještě doplním - všimli jste si, že v iVysílání, ale třeba i Primě a jinde chybí vpravo dole přepínač na volbu, jestli chcete sledovat video na iPhonu a nebo přes airplay v appleTV ?
U jiných aplikací , například YT , Vimeo a dalších tento přepínač nechybí. U iVysílání musíte nejdříve mimo aplikaci zapnout airplay v ovládacím panelu...Možná tam bude "zakopaný pejsek" ....
 Apple hračky 

Dadejs
Host
Host

Příspěvek od Dadejs »

Safari i přestalo vyplňovat přihlašovací jméno a hesla na stránkach. A začalo to když sem nainstalovat do iPadu 8. Netušíte někdo co s tím? V nastavení bych to zapnuté mít měl.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

mike-biker píše:Staženo na iPadu Mini i na iPhone 5. Vše hladce a v pohodě.

Muzes tedy mike potvrdit ze po čistém restore ci z DFU slape tahle verze na iPadu Mini svizne, je to lepsi nez 8?
Chci ji nahrat ale pokud by to mela byt stejna mizerie i z dfu jako u 8 tak se do toho prave nehrnu....Safari bylo zasekane a lagy v prostredi stejne tak celkove zpomalení take a návrat k 7.1.2 jiz mozny neni.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

lemon84sky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lemon84sky »

@Dadejs: hesla automaticky safari prestalo vyplnovat, musis kliknut do policka kde vyplnujes prihlasovacie meno a dat autofill (nachadza sa nad klavesnicou) a potom ti ho safari automaticky vyplni meno a heslo na danej stranke
 iPhone 7 32GB, vzdy aktualny OS, nonJB
 iPad Air Wi-Fi 64 GB, vzdy aktualny OS nonJB
 Mac Mini late 2012, vzdy aktualny OS
 Airport extreme 4.gen

Dadejs
Host
Host

Příspěvek od Dadejs »

Hmmmm, tak tohle sem někde četl, ale teď sem si na to fakt nevzpomněl. Funguje

Odpovědět