Free přihlášení k iTunes bez čísla kreditky?
Free přihlášení k iTunes bez čísla kreditky?
Dobrého dne přeji. Pořídil jsem po předchozích zkušenostech iPhone. Zjistil jsem, že na americkém App storu jsou zdarma aplikace, které bych rozhodně využil. Při pokusu o registraci jsem však narazil na problém. I když při kliknutí na free aplikaci a následném pokusu registrace zapnu způsob platby NONE, stále to nehorázně vyžaduje číslo karty, přestože zmizí kolonka. Prošel jsem všechny internetové návody, tedy, stránka s generováním redeem code již nefunguje, kódy nalezené po netu jsou prošlé. Prostě řeším jen Free přihlášení a stahování Free věcí.
Tedy prosím o pomoc, pokud někdo víte, co se s tím dá dělat.
Děkuju za případné odpovědi.
Tedy prosím o pomoc, pokud někdo víte, co se s tím dá dělat.
Děkuju za případné odpovědi.
-
- Moderator fóra
Re: Free přihlášení k iTunes bez čísla kreditky?
Asi si nehledal tady na fóru, jinak by jsi odpověď našel.
Zkus tohle:
vyber si v itunes jakoukoliv free aplikaci a klikni na get app a pak dej Create New Account a a už tam budeš mít i None.
Musíš být na US AppStore.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Zkus tohle:
vyber si v itunes jakoukoliv free aplikaci a klikni na get app a pak dej Create New Account a a už tam budeš mít i None.
Musíš být na US AppStore.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Mírně pokročilý
než se to tu zamkne, tak tento návod už neplatí. Zkoušel jsem před pár dny a pořád to chtělo aspoň redeem číslo.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
Prosím vás ... nepomohli by jste mi vytvořit si účet na iStore ??? Chtěl bych stahovat alespoň ty free aplikace
moc děkuji
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
tak k tehle zadosti se pripojuji i ja, chtel jsem si i za penize kupovat aplikace, ale nakonec to vypada, ze pujdu do JB, protoze tohle je vazne otresne od applu
-
- Mírně pokročilý
No tak se zaregistruj s platebni kartou jinde, kdyz mas problem s US. Navod na none registraci nefunguje, ale polaci berou platebni karty porad.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- Host
Poradte mi nekdo prosim.Napiste mi nekdo postup jak mam stahovat hudebni alba z iTunes do iPhone.Nemuzu na to prijit.
-
- Starý pes fóra :)
@kudrnac: a mas registrovanou kreditku?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Host
-
A kdyz si vyberes album nebo pisnicku v iTunes tak ji to nestahne?
-
- Host
Asi tomu moc nerozumim,kde v iTunes vsechny ty skladby jsou a za kazdy album musim zaplatit nebo jsou i nejake free?
-
Jsou tam i nejake free ale vetsina placenych, free jsou vetsinou nezname.
-
- Host
Jak se jmenuje v iTunes adresar kde jso ulozeny vsechny skladby a alba,ktery si muzu stahnout.
Design píše:No tak se zaregistruj s platebni kartou jinde, kdyz mas problem s US. Navod na none registraci nefunguje, ale polaci berou platebni karty porad.
neni pravda, vcera jsem zkousel na polskem appstore registraci s kartou od mBank i od KB a ani jedna neprosla
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
iTunes Store je obchod. Hudba zdarma je jen pri specialnich akcich nebo z reklamnich duvodu, vetsinou je to ale odpad ktery se spatne prodava, dneska napriklad http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 2&s=143441
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Zdar vsichni, muzete mi jeste poradit, zda má nekdo zkusenosti s platbami pres iTunes za produkty přes paypal? to je mozne jen pri prihlaseni za USA ale zda to funguje, kdyz se prihlasim odtud jako amík? zda to nejak nestopnou? dík. T.
-
kdyz uz je jednou paypal registrován tak by to melo být fuk ne? já normálně v USA s tímhle obchoduji. Takze je to vlastne takovej bordel ze kdyz chces neco legalne z iTunes tak ani nemuzes, to je narez
-
Neni to fuk, registrace na iTunes Store overuje, zda je k existujicimu PayPal uctu prirazena US kreditka. Pokud ne, tento PayPal ucet je odmitnut.
Neni to narez, Apple v Ceske republice oficialne iTunes Store neprovozuje. Provozuje pouze jeho cast App Store.
Neni to narez, Apple v Ceske republice oficialne iTunes Store neprovozuje. Provozuje pouze jeho cast App Store.
dá se očekávat v této věci nejaká změna? Myslím tedy že bych si mohl jako uživatel iPhonu koupit legálně co by mě zajímalo? V tom App store to možné je? díky moc za čas. T.
tak jsem dneska cestou ze skoly se stavil na zlicine v mini kramku iStyle a pri koupi pouzdra na iPhone se ptam, jak se registrovat na Appstoru, prodavac rikal, ze musim cist internetova fora, ze tam to najdu, otocil displej svyho PC ke me a tam mel v browseru iphone forum, takze pokud si to nevyresime tady, odpoved asi nikdy neziskame ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
- patron iPhone.cz
Pro quantel: pokusím se ti tedy odpovědět na tvůj požadavek "Prostě řeším jen Free přihlášení a stahování Free věcí." Zatím tě tu asi nikdo neuspokojil, že?
Návod je převzat (tuším) z mujmac, ale nejsem si jistý...
Takže, co k tomu potřebuješ:
1. funkční email - to bude tvuj přihlašovací účet - může být i na seznamu
2. adresu a telefon v USA - najdeš jí třeba na http://www.apple.com
Vyber si tam adresu nějakého Apple Storu
Třeba tenhle: http://www.apple.com/retail/millenia/
V iTunes klikni na iTunes Store, vyber nový účet a zadej všecchny údaje. Jako způsob platby nech klidně Visa kartu, ale nic nevyplňuj. Po odeslání se ti stránka vrátí zpět a na ní už bude možnost None.
Good Luck!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Návod je převzat (tuším) z mujmac, ale nejsem si jistý...
Takže, co k tomu potřebuješ:
1. funkční email - to bude tvuj přihlašovací účet - může být i na seznamu
2. adresu a telefon v USA - najdeš jí třeba na http://www.apple.com
V iTunes klikni na iTunes Store, vyber nový účet a zadej všecchny údaje. Jako způsob platby nech klidně Visa kartu, ale nic nevyplňuj. Po odeslání se ti stránka vrátí zpět a na ní už bude možnost None.
Good Luck!
-
- Mírně pokročilý
Zkusím až budu u pc, ale nedávám tomu velkou naději, když to už pár lidem nejde. Free reg na us foru by se opravdu hodila.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Twitter @Gabrieluss
-
- iPhone expert
I když dam None tak to po mě chce kreditku..
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
Nevyřešil už to někdo?..Mam účet na CZ a chci jěště na US ale tam mam problem s tou kreditkou.
Ty bys chtěl okamžitě odpověď, ale že sám nedodržuješ stanovy fóra, ti asi nevadí. Zedituj si svoje příspěvky, jinak to příště smažu. Beavers.
Ty bys chtěl okamžitě odpověď, ale že sám nedodržuješ stanovy fóra, ti asi nevadí. Zedituj si svoje příspěvky, jinak to příště smažu. Beavers.
MacBook Pro (2008)
Prosim vás kde najdu nakou stranku na vygenerovani redeem kodu proste zkousim vsechny mozne a nic hledam na netu a nic prosim kde to sakra najdu uz me to vazne nebavi ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
preco si proste nekupite iTunes Gift Card cez ebay? ja som si kupil 50 dolarovy na ebay za 20 dolarov a som spokojnym majitelom US iTunes konta ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mate nekdo zkusenost s timhle : http://www.itunes.prodejce.cz/
Nejde mi o to, ze je to za 3/4 ceny ( rad zaplatim plnou cenu )
Nejde mi o to, ze je to za 3/4 ceny ( rad zaplatim plnou cenu )
Už jsem asi dvakrát reagoval na spekulace, ale opět to zmizlo a zatím mě nikdo neurážel reklamou.
Takže jen to uvedu na pravou míru. http://www.itunes.prodejce.cz tohoto jsem majitel já, ceny jsou takové jaké jsou a to je jedině výhoda. Pomalu se začínám divit, že jsem to dal za tak dobrou cenu, protože to jak vidím všechny odrazuje.
Zákazníků je už spokojených přes 50, funguje to nějaké dva měsíce. Nevím jestli by byli nadšeni kdybych sem dal e-mail na nějaké.
Nevýhoda tohoto obchodu je(přiznání) v tom, že celý obchod probíhá lidsky tzn. neodpovídá Vám žádný automat a tak dále. Všechny objednávky potvrzuji já a tak se občas může stát, že se někde spletu a někoho přehlédnu tak to trvá déle. Toto se stalo zatím asi tak u 5 lidí. Většinou čekali navíc kolem čtyř dnů.
Naopak výhodou je, že Vám odpovídá Čech a když byste se naštvali, tak máte komu jít nako... no radši nic. Další věcí je klasický bankovní převod a tou poslední je super cena, teď dokonce s vánoční akcí 50USD poukázka: 35dolarů; 100USD poukázka - 70dolarů.
Kurz na dolar dělám vždy nižší, zatím jsem to ustálil na 20Kč za dolar.
Doufám, že nikoho nenaštvu, že dělám reklamu i když se dá říct, že dávám věci na pravou míru.
Takže jen to uvedu na pravou míru. http://www.itunes.prodejce.cz tohoto jsem majitel já, ceny jsou takové jaké jsou a to je jedině výhoda. Pomalu se začínám divit, že jsem to dal za tak dobrou cenu, protože to jak vidím všechny odrazuje.
Zákazníků je už spokojených přes 50, funguje to nějaké dva měsíce. Nevím jestli by byli nadšeni kdybych sem dal e-mail na nějaké.
Nevýhoda tohoto obchodu je(přiznání) v tom, že celý obchod probíhá lidsky tzn. neodpovídá Vám žádný automat a tak dále. Všechny objednávky potvrzuji já a tak se občas může stát, že se někde spletu a někoho přehlédnu tak to trvá déle. Toto se stalo zatím asi tak u 5 lidí. Většinou čekali navíc kolem čtyř dnů.
Naopak výhodou je, že Vám odpovídá Čech a když byste se naštvali, tak máte komu jít nako... no radši nic. Další věcí je klasický bankovní převod a tou poslední je super cena, teď dokonce s vánoční akcí 50USD poukázka: 35dolarů; 100USD poukázka - 70dolarů.
Kurz na dolar dělám vždy nižší, zatím jsem to ustálil na 20Kč za dolar.
Doufám, že nikoho nenaštvu, že dělám reklamu i když se dá říct, že dávám věci na pravou míru.
-
- Moderator fóra
Tak si ho zřiď pokud máš embosovanou kartu ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Zřízení účtu na PayPal trvá asi 3 dny, protože se musí přesunout startovní poplatek 50Kč na ověření. Ten se Vám potom uloží na účet v PayPal.
KONEČNĚ SE MI TO POVEDLO
Potřebujete: email @gmail.com
Přehoďte se na United States.
1.Vyberte free aplikaci, klikněte ne GET APP a vytvořit nový účet, souhlaste s podmínkama.
2. Napište email který musí končit .com (dopořučuji gmail) a daší kraviny(heslo atd)
3. Jako paltící metodu zvolte None a vyplňte tuhle adresu
adresa: 411 N. 6th Street
město: Emery
zip kód: 57332
stát: SD
telefon: 888-4944499
jméno může bejt vaše
4. Klikněte na Continue a ješte jednou Continue
5. Teď už stačí jenom Kliknout na odkaz v potvrzovacím mailu
Potřebujete: email @gmail.com
Přehoďte se na United States.
1.Vyberte free aplikaci, klikněte ne GET APP a vytvořit nový účet, souhlaste s podmínkama.
2. Napište email který musí končit .com (dopořučuji gmail) a daší kraviny(heslo atd)
3. Jako paltící metodu zvolte None a vyplňte tuhle adresu
adresa: 411 N. 6th Street
město: Emery
zip kód: 57332
stát: SD
telefon: 888-4944499
jméno může bejt vaše
4. Klikněte na Continue a ješte jednou Continue
5. Teď už stačí jenom Kliknout na odkaz v potvrzovacím mailu
Souhlasim jsi Bůh!!!!! Konečně fungující návod. Moc děkuju.
AVE, hle nikde tam nemam k zaskrtnuti "none" (u zpusobu platby), ma nekdo stejny problem? vi nekdo v cem tkvi tento problem? diky za odpoved ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: srry dmnce málo hledám xD
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
EDIT: srry dmnce málo hledám xD