Nejdriv zrychlene odpovim na vase reakce - iPhona jsem si nekoupil, ale dostal. Prodat ho nemuzu, rodinku by to mrzelo (byl to darek) a vlastne ani nechci - na internet a na filmy na cesty to je vynikajici spolecnik, nicmene neschopny mobil (MMS, preposilani SMS, odeslani SMS jakmile mam signal - v metru,...).
Ted chci podekovat tem, co se mi snazili pomoct a jen se na me nevrhli, kvuli tomu, ze jsem si dovolil proti jejich milackovi rici krive slovo.
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pomoci googlu a ruzny kombinace klicovch slov se mne nakonec podarilo problem vyresit. Takze ted jeste rada pro ty, kteri by se s tim taky setkali.
S problemem se potykaji zejmena uzivatele notebooku Acer, ale take uzivatele Dell. iPhone se hada s webkamerou (Logitech) nebo s nekterymi typy tiskaren, ktere maji ctecku na karty. To vyvola BSOD (
Blue Screen of Death) a vam tak znemozni jakekoliv propojeni pocitace s iPhonem, takze zadna hudba, filmy,...
Ted k moznostem reseni:1) Nouzove reseni je smazat z iPhona ve Fotoalbech obsah slozky "
Camera Roll". Pokud nechcete o porizeny obrazky prijit, zajdete nekam, kde je k dispozici wifi a odeslete je treba mailem. Ted by melo byt propojeni s pocitacem mozne bez te otravne BSOD. Ale je to trochu kostrbaty reseni - fotak je prakticky nepouzitelny (i kdyz 2MB bez blesku ci prisvetleni v dnesni dobe...).
2) Pokud mate na notebooku
webkameru znacky
Logitech, bude kamen urazu na 90% prave v ni. Presneji receno v konfliktu ji a iPhona. Zakazat kameru nepomuze a odpojit ji taky nejde, takze je potreba stahnout novy ovladace. Otevrete stranky vyrobce vaseho notebooku a tam zjistite, ze ve svem modelu mate ty nejnovejsi ovladace. Otevrete stranky vyrobce kamery ve vasem notebooku a tam se dozvite, ze ovladace na kamery zabudovany v noteboocich mate hledat na strankach danyho vyrobce - ejhle, slepa ulicka. Ja mam Acer 5672WLMi s webkou Logitech (Acer OrbiCam) a stahl jsem si QuickCam 10.5.0 - neni nejnovejsi, ale funguje u myho (i nekterych dalsich modelu) noutasu a vyresilo to problem s iPhonem.
Tady je kdyztak odkaz:
http://www.logitech.com/pub/techsupport ... 050enu.exe3) Stejny problem se ale objevil i uzivatelum bez webkamery - u tech se pro zmenu iPhone hadal s
tiskarnou, nebo s
cteckou karet (oboje mam taky, ale tenhle problem se mi nastesti vyhnul). U tiskarny je vyhoda, ze ta se da odpojit a odinstalovat uplne, takze pripojeni iPhona mozny je. Lidi s timto problemem ale zatim (aspon na zadny z xxx zahranicnich stranek, ktery jsem procetl) jiny reseni nenasli. Uzivatele Windows jsou pro Apple az druhoradi (to zas budou ohlasy
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
, takze pokud mate tu smulu, ze je to vas pripad, nezbyva vam nez cekat, az vyrobce tiskarny prijde s novyma ovladacema.
A to je vsechno, dobrou noc. Snad to nekomu pomuze.