Nenašel jsem nic podobného v nedávné historii. Zkrátka když v iTunes (na OS X) otevřu Applications a kliknu na "Check for Updates", dostanu hlášení, že žádné updaty nejsou. Ale když si ručně dohledám nějakou aplikaci v AppStore, o níž vím (z jiných zdrojů), že existuje v novější verzi, a kliknu na "BUY APP", řekne mi to, že tahle koupě je zadarmo, protože vlastním starší verzi (a update proběhne a dostanu aktuální verzi).
V AppStore na iPhone se to taky chová divně. Nehlásí mi to žádné updaty, ale např. když přímo z iPhonu nainstaluju novou aplikaci, najednou proběhne kontrola nových verzí a ukáže mi to třeba 8 nových verzí (a můžu je updatovat). Když zavřu AppStore a vrátím se zpátky, už zase žádné updaty nejsou. Tj. zpátky na start, stále mám staré verze, nic jsem neupdatoval.
Už jste se s tím někdo setkal? Čistý 2.2 bez JB, plnohodnotný účet na US store.
iTunes nehlásí dostupné updaty aplikací SOLVED
iTunes nehlásí dostupné updaty aplikací SOLVED
Naposledy upravil(a) mamash dne stř led 14, 2009 9:37 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: iTunes nehlásí dostupné updaty aplikací
No, tomu bych rozuměl, ale mě to takhle dělá už několik týdnů, bez ohledu na restarty apod. A o komunikaci mezi MBP a IP to asi taky nebude - protože iTunes (na MBP) evidentně kontaktuje AppStore, když dám hledat updaty, akorát že nic nenahlásí. Tj. problém je už dřív než připnu iPhone.
Edit: Aha, už to mám, ale možná to potká i někoho jiného, tak to tu nechám:
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 5&tstart=0
Mám i druhý účet na českém AppStore a možná jsem jednu dvě aplikace takhle nainstaloval. No, tak ještě najít je mezi tou stovkou, co mám...![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit 2: Vyřešeno. (Jako vždycky, člověk se musí zeptat, aby to pak hned našel sám.) Stačí z iTunes odstranit všechny aplikace z jiného AppStoru. Tohle dřív fungovalo, takže zřejmě nějaká změna zhruba někdy v prosinci.
Edit: Aha, už to mám, ale možná to potká i někoho jiného, tak to tu nechám:
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 5&tstart=0
Mám i druhý účet na českém AppStore a možná jsem jednu dvě aplikace takhle nainstaloval. No, tak ještě najít je mezi tou stovkou, co mám...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Edit 2: Vyřešeno. (Jako vždycky, člověk se musí zeptat, aby to pak hned našel sám.) Stačí z iTunes odstranit všechny aplikace z jiného AppStoru. Tohle dřív fungovalo, takže zřejmě nějaká změna zhruba někdy v prosinci.