Nehorázně dlouhá synchronizace
Nehorázně dlouhá synchronizace
Zdarec...
mam tu problemek... Strasne dlouho mi trva sync mezi PC a iP... je to treba i pres pul hodiny... volnyho mista mam jeste kolem osmi giga...
nejnovejsi iTunes i FW pwnd...
fakt me to s tim itunes uz nebavi...
nevite nekdo cim by to mohlo byt? Mam pocit ze to zacalo kdyz sem natvrdo vypnul sync...
ale nevim jestli to je tim... diky za odpovedi
mam tu problemek... Strasne dlouho mi trva sync mezi PC a iP... je to treba i pres pul hodiny... volnyho mista mam jeste kolem osmi giga...
nejnovejsi iTunes i FW pwnd...
fakt me to s tim itunes uz nebavi...
nevite nekdo cim by to mohlo byt? Mam pocit ze to zacalo kdyz sem natvrdo vypnul sync...
ale nevim jestli to je tim... diky za odpovedi
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Nehorázně dlouhá synchronizace
vsimni si, ci nie je dlhotrvajuci backup - itunes vypisuje, co robi.
mne tiez moc dlho robi backup. mam v plane iphone vycistit znovunahranim firmware - nakolko je to testovaci iphone, tak mi to nevadi![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mne tiez moc dlho robi backup. mam v plane iphone vycistit znovunahranim firmware - nakolko je to testovaci iphone, tak mi to nevadi
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Jojo, prave je to strasne dlouhej backup... tragicky... je to stejny jako bych mel jeste verzi itunes, kde to tak dlouho trvalo...
asi to taky vidim na komplet reinstal...
asi to taky vidim na komplet reinstal...
-
- Starý pes fóra :)
Aky mas FW? Myslim ze na Fw 2.0 a 2.1 bol problem s backupom ktory traval velmi dlho....
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
-
Ano po zaplneni iphonu dokonca mrzol po polhodine. Ale na 2.2 mam pocit ze od zaciatku trva len samotny Backup okolo 15 minut. Tiez sa mi to nepaci ale co narobim. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
Tebe na FW 2.2 trva backup 15 minut?
Nemam v iP toho nejake vela nejake 4 strany na SB asi 2Gb hudby 1Gb obrazkov ale backup trva tak minutu dve...
dodo
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple Magic Mouse
Apple Magic Mouse
-
No som na tom skoro presne tak....a ako vravym nerozumiem. Ale v najhoršom ak sa iTunes nespameta, tak mu pomožem. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
mne vzdy po dlhsej dobe robi prvu synchr. aj vyse hodiny ale potom uz ide do 5 minut
mam 2.2ku FW a 8cku iTunes...
driv to slo taky v ppohode, backup jen tak zlehka rychle prolitnul a pohoda, ale ted je to teror
driv to slo taky v ppohode, backup jen tak zlehka rychle prolitnul a pohoda, ale ted je to teror
-
- Mírně pokročilý
Mě to dělá (dělalo) dlouhý backup, když jsem si do adresáře aplikace Files (ofic. z App Store) nakopíroval hodně dat (přes iP PC Suite). iTunes prostě asi zálohuje celý adresář oficiálních aplikací i s datama. Já je zálohovat nechci, ale zakázat to nelze (A co taky lze v iT nastavit, že?), protože když se zruší synchronizace aplikací, tak se mě rovnou zeptá, jestli mi nevadí, že všechny aplikace z iP smaže ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jakmile jsem data odmazal, backup a synchro byly rychlé.
Data nakopírované do iP mimo adresáře aplikací iT nezálohuje, ale tam se zase aplikace z App Store nesmí dívat (vidí vždy jen svůj adresář). Aplikace z Cydie sice vidí všude, ale tam zase od FW2 není žádný pořádný filemanager se schopnostmi prohlížení mediálních souborů standardními prostřesky OSX. Pokud o něm víte, tak sem s ním!
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jakmile jsem data odmazal, backup a synchro byly rychlé.
Data nakopírované do iP mimo adresáře aplikací iT nezálohuje, ale tam se zase aplikace z App Store nesmí dívat (vidí vždy jen svůj adresář). Aplikace z Cydie sice vidí všude, ale tam zase od FW2 není žádný pořádný filemanager se schopnostmi prohlížení mediálních souborů standardními prostřesky OSX. Pokud o něm víte, tak sem s ním!
Tak vcera me to také postihlo a od té doby to trvá. Mluvím o nehorázně dlouhé době synchronizace. Před tím bylo vše OK, nic jsem nikde neměnil, nebo o tom aspoň nevím. Mám iPhone 3G (8GB) FW 3.0.1.
Záloha proběhne myslím normálně, problém nastane, když dojde na OUTLOOK (2007) Kontakty, kalendář, poznámky, mailové účty, vše se strašně vleče. Myslím, že by celá synchronizace se protáhne tak na 2 hodiny.
Setkal se někdo s podobným problémem? Místa na iPhonu mám pořád dost.
Záloha proběhne myslím normálně, problém nastane, když dojde na OUTLOOK (2007) Kontakty, kalendář, poznámky, mailové účty, vše se strašně vleče. Myslím, že by celá synchronizace se protáhne tak na 2 hodiny.
Setkal se někdo s podobným problémem? Místa na iPhonu mám pořád dost.