nevidim aplikacie ktore su zosynchronizovane a su vraj tam
-
- Host
nevidim aplikacie ktore su zosynchronizovane a su vraj tam
kto ma taky problem ze nevidi aplikacie v iphone i ked su tam???ak otvorom appstore tak chcem instalovat niektoru a napise mi stiahnute a pri tom ju nemam vo fone:-( mam JB a FW 2.2.1 vdaka za nejake riesenie ..
Re: nevidim aplikacie ktore su zosynchronizovane a su vraj tam
miky13 píše:kto ma taky problem ze nevidi aplikacie v iphone i ked su tam???ak otvorom appstore tak chcem instalovat niektoru a napise mi stiahnute a pri tom ju nemam vo fone:-( mam JB a FW 2.2.1 vdaka za nejake riesenie ..
ja mam taky isty problem.hmmPOMOOC
Pokud tady budeš experimentovat s barvami písma, tak se asi odpovědi nedočkáš. V pravidlech si přečti, jak máš postovat a citovat příspěvky a také o používaném písmu. Příště ti takový příspěvek rovnou smažu. Oprav si to a ta citace tam nemá co dělat, pokud odpovídáš hned na onen příspěvek. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
-
- Starý pes fóra :)
Beavers ma recht!
No ale k veci. Nie ste jediný, a tento problém stále nemá jasné vysvetlenie. Podobný problém sa rieši aj tu a myslím že to bude spolu úzko súvisieť.
viewtopic.php?f=90&t=14672
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
No ale k veci. Nie ste jediný, a tento problém stále nemá jasné vysvetlenie. Podobný problém sa rieši aj tu a myslím že to bude spolu úzko súvisieť.
viewtopic.php?f=90&t=14672
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Senior uživatel
nedelal jsi pres AptBackup?
že by více aplikací než se do iPhona vejde (asi 143 ) ?
nelze řešit, max poslat http://www.apple.com/feedback/iphone.html report, nebot sync proběhne, ale nezobrazí se ( nemá kde)
nelze řešit, max poslat http://www.apple.com/feedback/iphone.html report, nebot sync proběhne, ale nezobrazí se ( nemá kde)
-
Ano stalo sa. No momentálne si strážim volne miesto na ploche a aj tak to zblblo. Videl by som to ako jednu z možností po ktorej sa to stane.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
No toho sa tu snažíme dopátrať. Ako píšem tak mne to zlblo aj bez toho že som preplnil iPhone.
Osobne mám podozrenie na aplikácie do ktorých sa nahrávajú nejaké dáta. (Nejaké Shareservre alebo WinSCP) Či už ako Bookshelf, SlovoEd a iné...myslím že tam potom pri reinštalácii alebo odinštalácii niečo konfliktne reaguje s dátami v aplikáciách.
Aplikácia sa zmaže po synchronizácii. No ak si všimneš v iPhone ostane ako /8078767565 len bez obsahu ako napr. app.Bookshelf. A tam je niekde zrada lebo ked nahodíš, či skúšaš nahodit, aplikáciu znovu hádže ti info že tam je aj ked tam vlastne nieje.
Sám som toto správanie nepochopil ale som si takmer istý že len prekročením limitu SB to nebude.![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Osobne mám podozrenie na aplikácie do ktorých sa nahrávajú nejaké dáta. (Nejaké Shareservre alebo WinSCP) Či už ako Bookshelf, SlovoEd a iné...myslím že tam potom pri reinštalácii alebo odinštalácii niečo konfliktne reaguje s dátami v aplikáciách.
Aplikácia sa zmaže po synchronizácii. No ak si všimneš v iPhone ostane ako /8078767565 len bez obsahu ako napr. app.Bookshelf. A tam je niekde zrada lebo ked nahodíš, či skúšaš nahodit, aplikáciu znovu hádže ti info že tam je aj ked tam vlastne nieje.
Sám som toto správanie nepochopil ale som si takmer istý že len prekročením limitu SB to nebude.
iPhone 4 32GB JB by GP