Paměť iPhonu
Paměť iPhonu
Nebyl jsem delší dobu na itunesech a kdyz jsem koukl po pripojeni, ze muj 16GB iphone ma uplne plnou pamet nechapal jsem. Aplikace, fotky, hudba a video jsou v poho, ale 9GB mi zabira "other" aplikace. Jde nejak zjistit, ktera aplikace, nebo dalsi data mi zabiraji tolik mista?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Paměť iPhonu
no jasne chod do itunes aplications a tam daj informations a tam mas kolko to zabera
Bud jsem nepochopil ja tebe, nebo ty me. Neni problem abych zjistil kolik mista zabira aplikace. Ale mi zabira nejvice mista "other". A to nevim jak zjistit a co vymazat.
-
No, to se obavam, ze co presne je v Other se zjisit neda. V Other je vse, co si stahnes do iPhone 'mimo iTunes', takze to muze byt znacne velike. Druhy pripad je ten, kdy se (pravdepodobne) ztrati indexace videi a mp3 v iPhone a vse se 'presune' do Other, z iPod ale temer vse take zmizi.
Obecne se doporucuje provest restore, to je takovy univerzalni zpusob jak Other procistit :]
Obecne se doporucuje provest restore, to je takovy univerzalni zpusob jak Other procistit :]
To znamena, ze budu muset vse znovu dohrat do iphonu, nebo bude stacit nahrat ze zalohy?
-
Vse krome aplikaci instalovanych pres Installer a Cydii by melo jit obnovit pres iTunes (kontakty, maily, SMS, aplikace z iTunes ap.). Ale jistotu Ti nikdo neda ;) ..
Taky se mi Others pořád zvětšuje.
Ale vypozoroval sem, že se do others přesouvají aplikace, který v iphone smažu.
Vždycky se mi zmenší velikost Apps a zvětší velikost Others...
Možná je to tak i s fotkama, MP3 atd...
Ještě k tomu restoru, jak dlouho to asi trvá?
Ale vypozoroval sem, že se do others přesouvají aplikace, který v iphone smažu.
Vždycky se mi zmenší velikost Apps a zvětší velikost Others...
Možná je to tak i s fotkama, MP3 atd...
Ještě k tomu restoru, jak dlouho to asi trvá?
-
10-20 minut bez nahrání zálohy!
pokud tam budeš chtít dát zálohu může to trvat klidně 2 hodiny(vlastní zkušenost)
pokud tam budeš chtít dát zálohu může to trvat klidně 2 hodiny(vlastní zkušenost)
mne raz dalo Photos 10 MB Videos 0 MB Applications 1 MB Others 1,3 GB . Aplikácie mi dalo do others Ale pomohlo znovu pripojenie iPhona a restart iTunes