Nejdou instalovat nektere aplikace po aktualizaci na fw 3.0

Odpovědět
milotak

Nejdou instalovat nektere aplikace po aktualizaci na fw 3.0

Příspěvek od milotak »

Zdravim, po aktualizaci na fw 3.0 mi nejdou nainstalovat nektere aplikace, konkretne napriklad Touchgrind, midomi,... Pritom aplikace jako facebook, play.cz atd jdou. Kdyz dam sync tak se mi v itunes zobrazi i prubeh instalace ale aplikace se na plose iphonu neobjevi, pritom to vypada ze je nainstalovana. Nevite nekdo co s tim? diky Ted sem navic zjistil ze napriklad u aplikace midomi je viditelna v nastaveni ale na plose stale nic

Pacyjent

Re: Nejdou instalovat nektere aplikace po aktualizaci na fw 3.0

Příspěvek od Pacyjent »

Jasný, jsou to placené aplikace a ty si za ně určitě neplatil co ? :wink: Pokud ano, stačí je smazat a na appstore koupit jakoby znova. Nebudeš za ni platit, ale stáhne se ti znova. (Smazat na PC nebo na mobilu, pokud na obou - budeš znovu platit). Ale jinak už na 3.0 je jailbreak a aplikace ti pojedou jako předtím.. Před chvílí jsem to dodělal..

http://www.iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2
Naposledy upravil(a) Pacyjent dne ned čer 21, 2009 9:53 am, celkem upraveno 1 x.

milotak

Příspěvek od milotak »

No prave ze mi nejdou ty za ktery sem zaplatil ani ty free. A kdyz je chci koupit znova tak to po me chce znova zaplatit- viz ten touchgrid

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Tak to je divný, já jsem myslel, že je to věc účtu na iTunes, kterej si to pamatuje
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

milotak

Příspěvek od milotak »

vše vyřešil jailbreak

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od toncek »

!_UK@$ píše:Tak to je divný, já jsem myslel, že je to věc účtu na iTunes, kterej si to pamatuje

Ano pamatuje, on tě sice vyzve k zaplacení, když to však odklikneš tak po chvilce na tebe vyskočí hláška, že už jsi to zaplatil a tedy znovu platit nemusíš.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět