Zdravim po updatu na OS3 mi z 90% nejdou stahovat zadne aplikace z App Store v iPhonu... ne v iTunes.. tam bezi vse v poho.. dokonce ted mi visel update na jednu hru ktery uz je testovana na OS3 a update mi proste nejde..
porad mi to hlasi ze se nelze pripojit k AppStore..
Mate nekdo taky takovy problem ?
Jinak dela to na pripojeni pres wifi, edge nevim to jsem nezkousel a ani zkouset nebudu
App Store Problem pripojeni (Firmware 3.0)
-
- Starý pes fóra :)
App Store Problem pripojeni (Firmware 3.0)
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
- iPhone expert
Re: App Store Problem pripojeni (Firmware 3.0)
Ahoy, ja mam FW 3.0 a IP 3G bez JB a pripojenie cez WI-FI mi nerobi problem, iba ak je slabsi signal WI-FI, mozno to bude tym .. ale netrufam si to tvrdit, ze by to bolo tak, mozno ti pomoze restore ako novy IP.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Starý pes fóra :)
signalem to urctine nebude protoze jsem do 2 metru od anteny nedavno jsem delal restore tak uvidime
Macbook pro
Nejsem si jistý, zda je to ten samý problém. Po formátu PC hadru, instalaci iTunes jsem synchronizoval, vše na iPhone je pryč. Ručně jsem si aplikace zase stáhnul na PC přes App Store, nicméně furt hlásí, že nejde synchronizovat. Prej iPhone není authorizovaný, jenže je. Apple by si měl změnit logo na kosočtverec.