Problem z registraciu APP STORE (Session Timeout)

Odpovědět
SMACK-DOWN

Problem z registraciu APP STORE (Session Timeout)

Příspěvek od SMACK-DOWN »

- Zdravim ludia skusal som sa zaregistrovat na app store a ked sa zacala registracia dal som continued... A potom sa zobrazilo nieco taketo:

Session Timeout : Your session has timed out.Please try this operation again from the beginning .

- Neviem co z tym uz som to skusal vela krat ale stale mi tam napise toto :( ak niekto vie tak napiste pls moc dakujem

horsis

Re: Problem z registraciu APP STORE (Session Timeout)

Příspěvek od horsis »

já mám podobný problém akorát mě píše na adressu kde bydlim , že tam nebydlim takže já to nechápu a mám ještě dotaz nevíte kolik se platí za tu registraci? díky za odpověd :? :? :? :?

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Neviem,ale ja mesačne platím na itunes necelé 2?.
Ale stím že app ktoré stiahnem platím samostatne.
Tak sa domnievam že je to niečo ako za vedenie úctu.
A ak máte fw3.0 tak vo fóne sa dá bez problémov založiť účet.
Nedalo sa mi spraviť slovenské konto nebralo plat.kartu,ale cez iPhone bol účet hotovoý behom pár sekúnd.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

Snoopy: Registrace nového uživatele iTunes by měla být zdarma.

SMACK-DOWN píše:Session Timeout : Your session has timed out.Please try this operation again from the beginning .

Tahle hláška vypadá na pomalou rychlost internetového připojení nebo jinou chybu (výpadky v připojení). Nebo jsi vyplňoval ten registrační formulář příliš dlouho. :wink:

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Áno ale na internet bankingu mi neustále každý mesiac skače poplatok 1,89?
už my aj volali z banky či o tej ciastke viem,a nemislím že by to bolo za app lebo app neplatíš obratom ale ku konci mesiaca,čiže platby za zbierajú a nakonci mesiaca platíš spolu ale (napr:tento mesiac som platil za app 39? tie boli písané spolu pod kódom iTunes DL,a ďalší poplatok 1,89? sa písal samostatne ale iba ako iTunes a nejaké číslo. .a za založenie účtu sa možno neplatí ale mes.poplatky tam určite sú.

Zahradník

Příspěvek od Zahradník »

O pravidelném platbách za používání AppStore slyším poprvé. Nakupuješ na americký nebo slovenský účet?

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Mám 3 účty-poľský,slovenský,us.
Na us som mal paypal ale pár mesiacov je to nefunkčné tak iba free
ale ostatné dva mám z regnutou kartou a pokial som tak sledoval na nete odchadzajuce platby mal som tam písané tie platby čo spomínam višie.

horsis

Příspěvek od horsis »

mě to právě nejde zdarma a to mě pěkně štve protože ještě před 14 dny to šlo akorát jsem se nemohl dostat přez tu adresu a už mě to uplně sere pardon protože tam nemám už přez měsíc žádný hry :x :x :x :x :x

Odpovědět