iTunes zabuda pesnicky a iphone

Odpovědět
kooochy

iTunes zabuda pesnicky a iphone

Příspěvek od kooochy »

Zdravim vsechny mam problem strasne mi blbne i tunes .
Pokazde jak pripojim mobil k pocitaci mi naskoci Itunes to je normalni ale pak uz neni normalni chovani i tunes .

Po spusteni mi vzdycky s i tunes zmizi playlisty aplikace tam nejsou ani ringtones pritom v pocitaci jsou na spravnych mistech kde by meli byt o to v dokumenty/hudba/itunes/aplikace,ringtones atd jenomze nikdy se mi neobjevi sami v i tunes.

Dalsi vec kdyz dam synchronizovat telefon tak mi to pokazde napise ze muj telefon byl pripojeny na jiny i tunes i kdyz to neni pravda a porad se pripojuj na tomhle. Bohuzel pri sinchronizaci aplikaci ktere mam v pocitaci ane v telefonu se mi ty instalace nenainstalujou zpatky i kdyz je zaskrtnu napise mi to ze aplikace nebyly nalezeny i kdyz tam jsou.

tak nevim nekolikrat sem i tunes odinstaloval smazal registrz nainstaloval atd a porad to dela to same nevim proc jen upresnim nejsem stale pripojeny k internetu ale to by nemelo mit prece vliv podle me
zaregistrovane to mam vsechno

uz si nevim rady jestli nekdo ma nejake informace tak prosim poradte mam nainstalovanou nejdnovejsi verzi i tunes a iphone an FW 3.0

mam visty home premium

Díky všem

Odpovědět