dva ucty do iTunes
dva ucty do iTunes
jde mi o to, muj ucet je cesky do itunes, jakkoli jsem doufal, ze prodej hudby a filmu se dostane v dohledne dobe i k nam, prestavam doufat, muj dotaz zni, lze si udelat druhy ucet registrovany jako americky? s tim, ze iphone mam jen jeden a kreditku bych chtel pouzit tu samou jako u ceskeho, pujde to?
-
- Starý pes fóra :)
Re: dva ucty do iTunes
A pročpak to nezkusíš?
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
Druhý účet není problém, musíš v něm mít ale jiný email (ale všechny aplikace stažené z obou účtů budeš mít k dispozici v iTunes).
Akorát pokud by jsi chtěl mít US účet, tak budeš moci pouze stahovat Free aplikace, protože českou kreditní kartu tam nezaregistruješ (lze pouze americká). Jediná možnost je mít někoho v americe, kdo by Ti přímo v Apple koupil tzv. Gift cards (asi tak nějak), s kterými se dají nakupovat aplikace, videa a hudba.
Akorát pokud by jsi chtěl mít US účet, tak budeš moci pouze stahovat Free aplikace, protože českou kreditní kartu tam nezaregistruješ (lze pouze americká). Jediná možnost je mít někoho v americe, kdo by Ti přímo v Apple koupil tzv. Gift cards (asi tak nějak), s kterými se dají nakupovat aplikace, videa a hudba.
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
diky diky a neni k registraci potreba zadat cislo karty? vim, ze kdyz jsem zakladal CZ ucet, tak dokud to nevzalo cislo karty, tak to neslo