ukladanie apps v pc

Odpovědět
peter.hodak

ukladanie apps v pc

Příspěvek od peter.hodak »

Ahojte

chcel by som sa spytat ci je mozne zmenit umiestnenie aplikaciek stiahnutych cez itunes .. potreboval by som ich z cecka premiestnit na decko nakolko cecko zacina mat extremne malo miesta .. moznost rozsirit cecko som uz zvazoval no ak by bolo mozne prehodit umiestnenie stiahnutych aplikaciek zda sa mi to schodnejsie .. dakujem

EDIT:

nikto nevie odpoved ?? uz som prelistoval cele forum - nasiel som dve temy ktore sa tomu venovali (viewtopic.php?f=90&t=15910 a viewtopic.php?f=90&t=14323) .. ani v jednej sa to vsak nevyriesilo .. viete niekto poradit ?? dakujem

Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: ukladanie apps v pc

Příspěvek od dodo_mt »

Aplikacie si mozes dat kde chces do PC. Staci ked ich iba premiestnis na tvoje Dcko a znova ich z toho Dcka pretiahnes do iTunes. Myslim (nie som si isty) iTunes by si ich malo dokonca aj same vyhladat... ked sa ju budes snazit nainstalovat... :?

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

peter.hodak

dakujem :-) .. odskusane a funguje .. ono dokonca ked app presunies kdekolvek a potom zapnes iT a chces app pouzit tak vypise ze ju nemohol najst a ci ju chces lokalizovat .. tak ci tak este sa chcem spytat ci je mozne defaultne nastavit aby vsetky zakupene // stiahnute app sa ukladali priamo na mnou zvolene miesto ??

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

V Nastaveniach (Ctrl+,) v iTunes na poslednej karte Advanced je moznost zmeny adresaru pre iTunes kniznicu. Nie je to presne to co chces ale mozno ti to pomoze ak nespravujes aj hudbu v tomto adresari.

dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse

peter.hodak

toto je ako pises ine - ten priecinok uz mam nastaveny pre hudbu na decku tak ako som to chcel ale tie aplikacky bude treba iba asi manualne premiestnovat povodnym sposobom ktory si pisal .. dakujem este raz myslim ze tuto temu mozeme uzavriet ..

dodo_mt

Příspěvek od dodo_mt »

Nevravim ze nie je moznost nastavit ten adresar osobne ju nepoznam mozno niekto iny zatial to necham odomknute ak nik nebude vediet tak to zamknem a presuniem do archivu.

dodo
Apple Magic Mouse

Odpovědět