itunes mi nebere novou [platobnu kartu]

Odpovědět
sebby87

itunes mi nebere novou [platobnu kartu]

Příspěvek od sebby87 »

zdar, nevite kde je problem, kdyz mam novou [platobnu kartu] od KB.. je to mastercard a mam na ni aktivovane nakupy pres internet, ale v itunes mi to napise - Your payment method was declined. Please enter valid payment method information. - Nevite nekdo jak ji mam zaregistrovat abych si nemusel stahovat jenom free aplikace...

pozn.mod.rony: ta plastikova karticka je PLATOBNA KARTA. Skuste si pamatat toto pomenovanie :-)

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Re: itunes mi nebere novou kreditku

Příspěvek od Marthin »

KB to tak má.
Musíš mít jakoby další kartu na platby přes internet. Vlastně ono to není karta ale je to pouze takový ten průhledný papírek (ten jak ti na tom přišel pin ke kartě) a na něm jsou udáje o "kartě" - platnost, to 4číslí co se udává a číslo karty. Pomocí něj můžeš uskutečnit platby na internetu, s údaji na plastové embos kartě to nepůjde :!:
Internet "kartu" si vyřiď na pobočce KB ;-)

Pokud kartu ve formě papírku máš, problém je jinde....

EDIT:
http://www.kb.cz/cs/seg/seg2/products/e_card.shtml píše:Virtuální karta není standardní plastiková platební karta, ale pouze 16místné číslo platební karty, které je určené výhradně k provádění transakcí v síti Internet (tzv. e-commerce transakce). Virtuální karta není určená k provádění transakcí v obchodní síti včetně provádění rezervace letenek, hotelů, automobilů, apod., stejně tak ji není možné použít k výběrům hotovosti a k provádění transakcí, u nichž je nezbytné předložení standardní plastikové karty. Osobní identifikační číslo PIN, které je v případě standardních platebních karet nezbytné pro uskutečnění některých typů transakcí, např. výběry hotovosti, k virtuální kartě není vydáváno.

sebby87

Příspěvek od sebby87 »

ja mam 2 karty... mam normalni visu a ted jsem si zaridil tuhle Mastercard. myslel jsem ze to pujde a nic... pekne me to stve :evil:

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Máš obě od KB :?: jsi student a máš konto Gaudeamus2 popř. G2 :?:
Měl jsi tu obyčejnou a teď jsi si udělal tu druhou za měsíční poplatek 20kč :?:
Tak to mám i já. A musel jsem si vyřídit tu virtuální kartu ;-)
No na jednu stranu to je supr, když ti někdo odcií kartu nebo ji ztratíš :idea:

sebby87

Příspěvek od sebby87 »

jsou obe od kb... student nejsem a nemam ani gaudeamus... za tuhle novou kartu platim 700 rocne...

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

ok, to nevadí, ale jak říkám potřebuješ tu virtuální kartu na platby přes internet. viz. odkaz v citaci výše ;-)

sebby87

Příspěvek od sebby87 »

takze si mam jeste zajit na pobocku KB a zridit si tu virtualni kartu :?:

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

jj určitě ;-)

sebby87

Příspěvek od sebby87 »

tak dik moc :D

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

proste si v banke pytaj platobnu kartu schopnu platieb cez internet. To su obvykle tie drahsie karty.

a uz nenazyvajte platobnu kartu ako "kreditka" to je absolutny nezmysel. Kreditna karta je UVER! To, co vam vydali k beznemu uctu je "debetka". Ak si to nedokazete zapamatat, tak pouzivajte nazov "platobna karta".
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Locco

Příspěvek od Locco »

Je to zvláštní, ta karta co popisuje, tj. embosovaná mastercard od KB mi funguje i na platby po internetu, včetně iTunes, WoW, apod. aniž bych cokoliv kdekoliv aktivoval. Jediné, co vzpomínám, tak mi kdysi nešla na paypal.

T.Piller

Příspěvek od T.Piller »

Prosím poraďtě, mám stejný problém s registrací karty,ale já jí mám u čes.spořitelny a taky mi to nejde. Myslíte, že musím provést stejnou věc jako vy? Tím myslím to, že si zažádám o nějakou tu virtuální kartu atd?
Pleas poraďe mi...

pe.kova
Starý pes fóra :)

Re: itunes mi nebere novou [platobnu kartu]

Příspěvek od pe.kova »

ano přesně tak :-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Dertrill

Příspěvek od Dertrill »

Cus :] panove ja az Vas potkam, tak.... vam koupim pivoooo, pac tady sedim v americe... s ceskejma kartama.. of course... a nevim co kde a tohle c oste tady napsali me zachranilo od silenstvi :] Thank u very very much :mrgreen: :mrgreen:

pe.kova

Příspěvek od pe.kova »

Your welcome ;-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Odpovědět