itunes-chybi zalozka aplikace
itunes-chybi zalozka aplikace
Zdravim, koupil sem IP od kamosa, chcel som ho synchronizovat, ale nemam tam zalozku aplikacie, cize nemozem si do IP nahrat moje aplikacie, musim urobit restore aby sa tam zjavila ta zalozka aplikacie?Mam IP FW 3.0.1 mam JB, ale nemam z cydie este ziadnu aplikaciu nainstalovanu, a installer tam nemam, nemal by sa nainstalovat pri Redsnow? tot asi vse..
-
- Starý pes fóra :)
Re: itunes-chybi zalozka aplikace
Vytvor si ucet na App Store a stiahni si nejaku Free aplikaciu do iTunes alebo zosyncronizuj tvoj iPhone s iTunes.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Re: itunes-chybi zalozka aplikace
Nj, tak vcera som dal restore, a teprve dnes po praci sem pripojil IP ku itunes, a uz to ide, ten fon bol este nerestorovany na mojom kompe, preto to nefungovalo, jak som dal restore uz to ide, nahadzujem tam prave nejake app, btw: aj JB bezi v pohode, tak musim prezriet co vsetko to dokaze, nieco uz sice aj poznam, mal som ipod touch, ale pri dvoch JB co som robil skoncil s poskodenym systemom v servise... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
EDIT: MOZETE LOCK...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
EDIT: MOZETE LOCK...