Problém s iTunes 9.0 -> Windows 7

Odpovědět
sad69

Problém s iTunes 9.0 -> Windows 7

Příspěvek od sad69 »

Dobrý den,
tak jsem si včera updatoval iP na verzi 3.1 a zároveň s tím iTunes na verzi 9.0. Bohužel od té doby mi jdou synchronizace neuvěřitelně pomalu (1 písnička cca. 1-2 minuty). Zároveň s tím když dělám něco jiného než synchro. windows absolutně zatuhne a jediná pomoc je tvrdý restart. No a nakonec velice často (při kliknutím pravým tlačítkem na jméno iP vždy) mi windows nahlásí že AppleMobileDeviceHelper zastavil svou činnost, vymrzne itunes a musím odpojit iP. Kompletní reinstalace iTunes také nepomohla. Mohl by mi někdo pomoci? (již jsem zkoušel psát i na Apple).

Sestava:
iP 3G (CZ) 3.1
iTunes 9.0.0.70
Windows 7 RC1 (build 7100)

Snad jsem popsal vše...

kbenes

Re: Problém s iTunes 9.0 -> Windows 7

Příspěvek od kbenes »

Mám vše naprosto stejně jako ty, tudíž iP 3G FW 3.1, W7 build 7100 a iTunes 9.0.0.70. Žádné problémy jsem nezaregistroval, naopak iTunes jsou rychlejší a i synchronizace je rychlejší (můj pocit). Včera jsem nahrával do iP cca 2 000 kusů mp3 a žádný problém se neprojevil.

jerrx
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od jerrx »

Taky mi to funguje bez problému... Win7 7600

napadá mě jedine reinstall win..
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10

Werkon

Příspěvek od Werkon »

U me taky v pohode, mam ofiko Win 7 co se budou prodavat a tam vse v pohode.

Doporucil bych jestli mas problem uplne odinstalovaz iTunes a hodit tam rovnou posledni verzi. Nezapomen dat stahnout vse z iPhonu at mas zalohu aplikaci a nemusis vse naklikavat znova

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Já jsem iTunes updatoval z 8.2 a s W7 to lítá jako z praku :wink:

sad69

Příspěvek od sad69 »

Tak to pak absolutne netuším co s tím. Kompletni odinstalovani a nainstalovani iTunes jsem zkousel. Tak už vázne nevím... Ještě nejaké nápady?

McDog

Příspěvek od McDog »

Obnova win na dobu spred instalacie noveho itunes a skusit znova

jerrx
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od jerrx »

jedině reinstall win a nejlépe nejnovější build :) i když to vypadá jako blbost u vetšiny neřešitelných problému na winu to opravdu pomáhá :D
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10

sad69

Příspěvek od sad69 »

To vím, jsem IT-ák. A uz se mi to jednou stalo a reinstalací to taky dopadlo, jenže to je prave to co se mi naprosto nechce... :-(

oPicka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od oPicka »

když se ti to nechce, tak pořiď MacOS a nebudeš muset přeinstalovávat nikdy .. :)

BTW: máš JB nebo čistej? v posledním updatu iTunes úmyslně blokovali nahrávání cracknutých app přes iTunes. Tak třeba zda to nebude podobná věc pro JB, ale to by asi vyšlo z 8.2.1 (6) na 8.2.něco a ne rovnou 9 ... ?

mato161

Příspěvek od mato161 »

Ja mam tak isto Win 7 64bit a Itunes 9 a vsetko bez problemov. :mrgreen:

sad69

Příspěvek od sad69 »

Teď už i já. Volal jsem na podporu apple a tam mi poslali článek jak přeinstalovat itunes tak aby po něm vůbec nic nezbylo. Teď už to jde i mě :-)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Nemohl bys ten článek hodit, prosím, do placu?

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Jestli neco takoveho skutečne existuje tak rovnou do návodů!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

l333v
Host
Host

Příspěvek od l333v »

Mam tez win 7 32bit a itunes 9 + iphone 3gs a zadny problem nemam, vazne vidim opravu jen na to preinstalovani windowsu. :?

Calypso

Problém...

Příspěvek od Calypso »

Ahoj,
mám iTunes a iPhone již několik let.. Nikdy mi to nedělalo problémy.. Až do nynějška. Proto bych se chtěla obrátit na Vás, protože by jste mohli vědět jak vyřešit můj problém.
Jednoho dne jsem si do svého notebooku chtěla nainstalovat Nero. Bohužel mi nevyhovovalo a odstranila jsem ho z počítače a od té doby se mi zobrazuje, když chci spustit iTunes, toto: Chybí nastavení registrů používána ovladači iTunes pro import a vypalování CD a DVD. Je možné, že byl nainstalován nový software pro vypalování CD. Nainstalujte iTunes znovu.
Nikdy to nebránilo v normálním fungování programu. Až do včerejšího dne, kdy jsem defragmentovala disk. Od té doby se mi zobrazí pouze okno s tímto nápisem, otevře se průhledné okno iTunes a ohlásí to že byl program ukončen. Již 3* jsem iTunes odinstalovala a nainstalovala, pokoušela jsem se měnit nastavení v notebooku. Nic nepomáhá..
Byla bych šíleně moc vděčná někomu kdo by mi dokázal pomoct.

Odpovědět