Přenos nastavení iTunes z Windows XP do Windows 7

Odpovědět
benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přenos nastavení iTunes z Windows XP do Windows 7

Příspěvek od benedy »

Prosím poraďte mi kdo máte zkušenost s Windows 7.
Zálohoval jsem si veškeré věci z Windows XP z dokumentů ve složce iTunes,takže by mělo být vše zachováno při znovunakopírování do jiných Windows a do stejné cesty k načtení pro iTunes.
Když sem tak udělal (z XP do Win. 7),vše bylo v pořádku ale hlásí mi to jedinou věc a to je toto.
Obrázek

Věděl byste někdo v čem je zádrhel? Já sem nic konkrétního nenašel ale před časem sem tu někde viděl nějaký seznam nebo odkaz na výpis těchto chyb a nevím kde! Díky.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Re: Přenos nastavení iTunes z Windows XP do Windows 7

Příspěvek od pajap »

Tyto chyby (cisla) se nejlepe hledaji primo na Apple.com. Ale musim konstatovat, ze cislo 53 jsem tam nenasel. Pouze 50 a to se to ma udajne tykat iTunes 8 pro MAC a iPhoto 09. Je tam rada na update na iTunes 9 :(

Zkus pohledat sam na jejich strankach
http://support.apple.com/kb/TS2985

benedy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od benedy »

Tak sem na to přišel-Windows 7 se chovají tak jako že chtějí mít všechny věci jako třeba Fotky ve složce Obrázky kde sem si zvolil svou složku a už bylo vše v pořádku,takže jsem to pochopil tak že to Windows "nechtějí tahat" od jinud jako třeba z jiného disku a chyba už není,takže asi tak.

Díky.

pajap
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od pajap »

Ještě jsem našel tohle, ale jestli se problém vyřešil tvým postupem, tak jen dobře :)
http://rajmittal.blogspot.com/2009/04/a ... ailed.html

Cloud.M@$T?R

Příspěvek od Cloud.M@$T?R »

Můžu se autora topicu zeptat, jak zazálohoval iTunes z WXP? Také jsem upgradoval na W7, importoval jsem akorát hudební knihovnu. Jak importovat ostatní věci, hlavně aplikace z instalace itunes na WXP?

Odpovědět