![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Restore
-
- Host
Restore
Při sybchronizaci mi iTunes sám odhlásí iPhone. Dám restore a objeví se mi The iPhone could not be restored. An unknow error occurried 9 . Tak ho odpojím a dávám znovu restore a hláška se opakuje s tím že číslo neočekávané chyby buď zůstává, nebo se změní na 13. Cca po 5 opakování mi již obnova proběhne. Ale mít takový problém vždy když ho synchronizuji mě drtí. Hudbu vjkládám nejprve do iTunes, videa convertuji iPhne convertor. Hledal jsem ve fóru ale odpověď jsem nenašel - help me pleasae. Macwell mám daleko ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
-
- Starý pes fóra :)
Re: Restore
Verze iTunes? Typ iPhonu? FW? JB?
Lidi davejte si tyhle informace do podpisu nebo je aspon piste at muzeme rychleji radit a netahat to z vas.
Lidi davejte si tyhle informace do podpisu nebo je aspon piste at muzeme rychleji radit a netahat to z vas.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Moderator fóra
Hledal jsi tu chybu na googlu? Nebo ještě lépe na supportu applu? Mívají u těch známých chyb uvedené i řešení.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Host
iPhone 3G iTunes 9. Zkusil jsem přeinstalovat na 8.1.0.52 abych ho měl v češtině, ale hlásilo mi to že knihovna je vytvořena v novější verzi a mohu používat jen tu. Autorizoval jsem si tedy iTunes doma v notebooku tam mi šlo i restore, ale zase mi zmizely aplikace - ty jsem ale kupoval z telefonu. Software jsem si nechal nahrát v macwellu když ještě nešly MMS a nebyla čeština, ale restore jsem přišel i o cydii a mám jen původní software.