Obnova aplikací po update iTunes + SW v iPhone

Odpovědět
mondy

Obnova aplikací po update iTunes + SW v iPhone

Příspěvek od mondy »

Dejte si velký pozor, pokud budete obnovovat aplikace po update iTunes a SW v iPhone.
Nejen, že mi po update iTunes a SW klekl iPhone a musel jsem provést kompletní Restore, ale z iTunes mi zmizely i veškeré aplikace. Tak jsem si je chtěl znovu nainstalovat, a když jsem zkusil Store->Check for available Downloads... tak mi iTunes nenašel žádné již koupené aplikace.

Proto jsem je zkoušel najít sám v iTunes Store. Jako první jsem chtěl doinstalovat navigaci 'MobileNavigator Europe' (kdysi koupena za 79,99?), kterou jsem si vyhledal. Jenže jsem si omylem najel na 'MobileNavigator Eastern Europe' za 69,99? (s obsahem menšího rozsahu map, než verze Europe) a kliknul jsem na "buy app" v domění, že se mi již koupený navigační SW stáhne zdarma. Jenže smůla, MobileNavigator Eastern Europe (společně s informací o koupi aplikace) se mi začal automaticky stahovat do iTunes a s rychlostí blesku mi tedy mizely i peníze z mého účtu za aplikaci, která je mi na .....

Sice jsem si chybu uvědomil asi sekundu po kliknutí, ale to mi je již zřejmě k ničemu. Zkusil jsem aspoň napsat na support iTunes Store, kde jsem jim popsal situaci, ale po přečtení věty 'All sales are final' nedoufám, že by mi peníze vrátili (na odpověď mají 48 hodin). Nebo máte někdo jinou zkušenost?

Důležitá informace, kterou jsem našel:
As soon as you click the Buy button (using either 1-Click or the Shopping Cart) your purchases are charged to the credit card on your Apple Account. You cannot cancel a purchase or receive a refund for a purchase. See the iTunes Terms of Sale

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Obnova aplikací po update iTunes + SW v iPhone

Příspěvek od cicolably »

no to by si mal vedieť.že po preinštalovani itunes a ešte aj Restore iPhone. nič neostane ani na iphone(sync nevie čo a skade) tam ani tam(itunes folder prazdny)
check znamena že maš všetko v poriadku a zakupene ale upozornuje že si to maš uložiť na cd/dvd alebo na iný počítač zo svojho priečinka(moje dokumenty a atd)
ak chceš zistiť čo si kupil treba kliknuť na store/view my account a tam na purchase history
a možno ti to vratia,peniaze,aleboo budu len odpčítavať z učtu ked si kupiš dalšie veci
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Odpovědět