iTunes vs W7

Odpovědět
djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

iTunes vs W7

Příspěvek od djha53k »

Tak jsem si cvicne hodil Woknousy 7, jen tak na 30dni na zkousku... jenze uz po 2dnech jsem narazil na pro me neprekonatelny problem :( iTunes vs Contacts ve W7

Na WinXP je Adresar s kterym iT synchronizuji kontakty v iPhonu. Protoze zalohuju telefon i manzelce, tak jsem udelal v Adresari dve skupiny (kazdou pro jeden mobil).

Ale kdyz jsme ve W7 dal "smart" (chytry) import z minulych verzi windows, tak mi to obe skupiny sesypalo dohromady, takze neskutecnej bordel.

Toz jsem to smazal a prvne vytvori ty skupiny a znovu import, jenze vysledek stejny.

Takze jsem to zas smazal, znovu naimportoval vsechny kontakty, vytvoril dve skupiny a chtel jsem kontakty do tech skupin vytridit rucne. Jenze to taky nejde. Kontakty proste do tech skupin presunout/priradit nejdou.

Mate nekdo zkusenosti? Jak to vyresit? Dekuji...
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

ls8
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: iTunes vs W7

Příspěvek od ls8 »

Dva ucty ve Windows?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

djha53k
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od djha53k »

ls8: jak ftip sem se tomu dobre zasmal. A ted nejaky rozumny a funkcni reseni :?:

prece se kvuli synchronizaci/zaloze dvou telefonu nebudu jak ychtyl prehlasovat z jednoho uctu do druhyho? kde to sme, ja myslel ze je 21. stoleti :!: ne 1995 :evil:
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/

prozby2
Host
Host

Příspěvek od prozby2 »

My ano, ale měkkýmicro ne, zřejmě zase někde zaspali, což by nebylo poprvé, že. Řešil jsem to samé bezvýsledně.

djha53k píše:ls8: jak ftip sem se tomu dobre zasmal. A ted nejaky rozumny a funkcni reseni :?:

prece se kvuli synchronizaci/zaloze dvou telefonu nebudu jak ychtyl prehlasovat z jednoho uctu do druhyho? kde to sme, ja myslel ze je 21. stoleti :!: ne 1995 :evil:

Odpovědět