![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Zamrzání synchronizace
-
- Senior uživatel
Zamrzání synchronizace
Ahoj všem. Mám iP 3G 8GB s jeilbreakem (blackra1n), legální windows 7 a iTunes 9.0.2.25. Při synchronizaci mi iT zamrzá. Prostě třeba sesynchronizuje 5 aplikaci z 10 u 6-te se sekne a konec, pak jej většinou musím ukončit přes správce úloh. Totéž se děje při synchronizaci hudby
. Už jsem zkoušel u verzi 8.2, pak opět nainstaloval iT 9, dokonce jsem odinstaloval NOD32, protože jsem tady dočetl,že by taky mohl dělat problémy, ale situace trvá. Nevíte někdo nějak poradit. Díky moc !
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Moderator fóra
Re: Zamrzání synchronizace
Zkus odinstalovat vše co souvisí s apple (quick time, bonjour, iTunes..) a znovu nainstalovat..Taky už tady někdo popisoval, že mu to zabralo..
Pozor na zálohu iTunes!
Pozor na zálohu iTunes!
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Senior uživatel
To jsem právě udělal, ale nepomohlo. Kdyby se to alespoň kousalo vždy třeba u stejné aplikace nebo písně, ale když pak třeba iP odpojil a připojil sesynchronizoval třeba o 5 písniček vic a po dalším odpojení a připojení všechny. Je to divné, zkouším už třeti verzi iT, ale tím to asi nebude..... ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Robi aj mne ale zamrzne iba docasne a casom sa znovu spusti.Vacsinou.Niekedy naozaj absolutne nereaguje a musim vsetko co suvisi s apple povypinat cez spravcu uloh a zas spustit