problém při synchronizaci
problém při synchronizaci
ahoj mám problém při synchronizaci iphone s itunes.
podařilo se mi synchronizovat seznam s adresářem v pc ale nemohu synchronizovat ostatní aplikace.
vždy mi zmizne v levé části okna itunes ikona mobilu (devides / iphone)
a mobil pořád hlásí že synchronizuje. po pár hodinách to vypínám.
co s tím?
už jsem kvůli tomu 2 x svůj iphone reklamoval a vždy jen přehráli software na nový a žádná změna časem problémy se synchronizací začnou znovu.
díky za odpověď.
podařilo se mi synchronizovat seznam s adresářem v pc ale nemohu synchronizovat ostatní aplikace.
vždy mi zmizne v levé části okna itunes ikona mobilu (devides / iphone)
a mobil pořád hlásí že synchronizuje. po pár hodinách to vypínám.
co s tím?
už jsem kvůli tomu 2 x svůj iphone reklamoval a vždy jen přehráli software na nový a žádná změna časem problémy se synchronizací začnou znovu.
díky za odpověď.
-
- Starý pes fóra :)
Re: problém při synchronizaci
protoze ty aplikace mas stazene crackle z netu.Kupuj,kupovane aplikace nemivaji problemy vis
-
- Mírně pokročilý
Ak ti ide všetko ostatné synchronizovať, okrem aplikácií tak to bude asi tak ako píše jackietran. Ak ti nejde ešte niečo iné okrem aplikácií tak bude problém niekde inde.
ne všechny aplikace jsou stáhnuty přes itunes a jsou to free hry.
zkoušel jsem je synchronizovat po jedné a stejně to nejde.
zkoušel jsem je synchronizovat po jedné a stejně to nejde.
-
- Mírně pokročilý
Ostatné ti všetko ide, len aplikácie nejdú?
ja mam tiez taky problem ale vsetky appp mam original a aj tak mi to nejde synchronizovat dokonca ani hudba...jedine co som do telefonu dostal boli kontakty a fotky nic ine...a to som len zmenil soft z 3.0 na 3.1.3 a potom mi uz nic neslo ...cim to je plz
-
- Starý pes fóra :)
Mas to autorizovany?
asi hej mne to vsetko islo a ked som restorol iphon tak odvtedz to nejde....jak sa mi zacnu kopirovat aplikacie alebo hudba tak iphon z itunes zmyzne a telefon ukazuje ze stale synchronizuje ale pritom sa tam nic nenakopci a robil som to aj ked bol restornuty aj s novym updatom aj ked bol jealbreaknuty a stale to iste hudbu videa a aplikacie tam nemam jak dostat...
-
- Moderatorka fóra
No tak chyba bude na straně PC, přeinstaluj systémy. Asi už jiná pomoc není.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
no toho som sa obaval oki teda dik za pomoc dufam ze to pomoze
-
- Host
ja ted zjistil ze mi nejdou synchronizovat obrazky! zaskrtnu "Sync Photos from" a vyberu soubor na plose kde je mam ulozeny ,dam "Sync" chvilku to pracuje a pak v iP nemam nic...jen 3 blby fotky co jsou fotil iPhonem
-
- Mírně pokročilý
snipko píše:asi hej mne to vsetko islo a ked som restorol iphon tak odvtedz to nejde....jak sa mi zacnu kopirovat aplikacie alebo hudba tak iphon z itunes zmyzne a telefon ukazuje ze stale synchronizuje ale pritom sa tam nic nenakopci a robil som to aj ked bol restornuty aj s novym updatom aj ked bol jealbreaknuty a stale to iste hudbu videa a aplikacie tam nemam jak dostat...
Tohle se mně taky stalo, ale s jiným kabelem to jde v pohodě.
Ahoj, som tu nový. Keď som natiahol 4.0.1 tak tiež nemôžem APP sinc do iPhone. Pred upgrade to išlo bez problemov. Appy sú korektné aj keď free. Pri tom odinštalovať tie ktoré som tam mal, to mi ide. ( error : 0xE8003FFE )
-
- Host
mas povelene syncy ostatnych veci?? a su kompatibilne s novym iOS-om??
iPhone 3G, 8GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk
iPhone 4S, 16 GB Black, Orange-sk
-
- Mírně pokročilý
Urcite skontroluj ci mas autorizovany pocitac v iTunes. Ja som minule hodiny hladal tu banalnu chybu
iPhone 4, FW 7.0.4, O2 SK; no JB
Macbook pro 2011
Macbook pro 2011
Vyzerá to skôr na kompatibilitu. problem nastal po instalacii 4.0.1, Zatial ďakujem !!!