zdravím,
dá se někde v iTunes najít seznam zakoupených, ale nestažených aplikací??
Po aktualizaci iTunes se mi stalo, že aplikace, které jsem zakoupil přímo z telefonu mi z něj zmizely a v iTunes se ani neobjevily.. Bohužel si nepamatuju přesný názvy a dohledávat to postupně v mejlech se mi zrovna nechce...
Díky.
Opětovné stažení aplikace z AppStore
Re: Opětovné stažení aplikace z AppStore
Pokud jsi ty app koupil na appstore, tak ti zmizet nemohli.Pri sync se vzdy app koupene telefonem stahnou do tvych app v itunes v pocitaci.Ale app koupene jinde se samozrejme pri syncu z telefonu smazou.... Seznam tech z appstore najdes v podrobnostech sveho uctu na iTunes store a muzes si je kdykoliv stahnout opakovane.
me se prave pri synchronizaci zasekl i tunes, tak jsem ho restartoval po restartu už nebyla aplikace ani tam ani tam..
a když si rozklepnu podrobnosti účtu, tak tam mám pouze název aplikace, ale nejde na ni klepnout a stáhnout, musím si ji zase sám dohledat.. a to samý mám v emailu...
Každopádně díky za radu..
a když si rozklepnu podrobnosti účtu, tak tam mám pouze název aplikace, ale nejde na ni klepnout a stáhnout, musím si ji zase sám dohledat.. a to samý mám v emailu...
Každopádně díky za radu..
Nekdy pred asi dvema lety jsem po "smrti" meho HD resil podobny problem tak, ze jsem napsal z prostredi sveho uctu email na support itunes store, kde jsem problem popsal a druhy den jsem dostal mail s linky na opetovne stazeni vsech aplikaci i muziky, ktere jsem kdy v itunes koupil. Zkus to take, verim, ze ti pomohou.
já v tom zas tak velkej problém nevidím..
mě spíš jde o to, že to není tak přehledný jako třeba PSN Store, kde si můžu nechat zobrazit přímo aplikace ke stažení moje/free .. tady se kvůli každýmu nákupu musím přihlašovat, nejde uložit heslo (jsem jediným uživatelem tohoto PC) atp.
P.S.:
Ale přibližně před rokem jsem měl iPhone 3G (už jsem se tu i někde přiznal, jak jsem k němu přišel) a do něj jsem měl nahranou hru Tetricity (3D tetris a měl jsem jej z Warez zdroje), ale bohužel ji nemůžu najít ani v AppStore ani v Cydii, teď mám 3GS s JB, ale nemám ho upravenej pro warez (a ani o to už moc nestojím, vzhledem k cenám app..) nevíte někdo, kde by se dal opět sehnat ??
mě spíš jde o to, že to není tak přehledný jako třeba PSN Store, kde si můžu nechat zobrazit přímo aplikace ke stažení moje/free .. tady se kvůli každýmu nákupu musím přihlašovat, nejde uložit heslo (jsem jediným uživatelem tohoto PC) atp.
P.S.:
Ale přibližně před rokem jsem měl iPhone 3G (už jsem se tu i někde přiznal, jak jsem k němu přišel) a do něj jsem měl nahranou hru Tetricity (3D tetris a měl jsem jej z Warez zdroje), ale bohužel ji nemůžu najít ani v AppStore ani v Cydii, teď mám 3GS s JB, ale nemám ho upravenej pro warez (a ani o to už moc nestojím, vzhledem k cenám app..) nevíte někdo, kde by se dal opět sehnat ??
- rony
- Klub čistého iOS
pozn.mod.rony: vyvarujte sa diskusiam ako co kde "warezit" - otazku chapem ako legitimnu, pokial odpovede budu dodrzovat pravidla fora. Ak si dostal telefon s ukradnutym programom, chapeme, ze to urobil predosly majitel.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
dá se tedy alespoň zjistit, jestli se tato hra dá sehnat v jiným AppStore než je CZ / US
našel jsem o tom akorát tak info na APPSHOPPERu o tom, že tato aplikace byla odstraněna z appstore (viz příloha), takže je otázka, jestli se stále jedná o Warez, když se nedá sehnat jiným legálním způsobem..
Hra to byla fakt luxusní, kdybyste tedy věděli o nějaký alternativě...
Nebo důvod proč byla odstraněna...
![Obrázek](http://ulozeno.pes502.cz/thumb.php?id=078D_4B6ED44C)
našel jsem o tom akorát tak info na APPSHOPPERu o tom, že tato aplikace byla odstraněna z appstore (viz příloha), takže je otázka, jestli se stále jedná o Warez, když se nedá sehnat jiným legálním způsobem..
Hra to byla fakt luxusní, kdybyste tedy věděli o nějaký alternativě...
Nebo důvod proč byla odstraněna...