![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iTunes 3.1.2 nahravani fotek
iTunes 3.1.2 nahravani fotek
Dobry den,mam iphone prez rok ale jsem asi idiot ale od te doby co mam win7 a novy update,nemuzu prijit jak nahrat fotky do iphonu,nikdy to nic neudela i kdyz cestu do slozky navedu dobre,navic se iTunes furt seka,popravde je to nejhorsi program ktery vidim.Proto existuje i neco jineho nez tato zasekana verze?Myslim jiny program.Dale bych se i rad zeptal,kdyz uz to sem pisu,jak rozjet kameru na iphonu? Dekuju moc za odpovedi,napsal jsem to pomerne slusne oproti tomu jak me vytocil iTunes..Mimochodem je to cerstve i aktualizovane a vse co proste slo...(aktualne,zase se zasekl) S nicim jinym na pc,krom tohoto programu problem proste nemam.Timto se omlouvam i fandum kteri bez iTunes nemuzou ani zit ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Starý pes fóra :)
Re: iTunes 3.1.2 nahravani fotek
Ls8: Dobře ty
DD
Prazmen: jakou máš verzi? Kolik máš na kompu ramky? iTunes jsou žravý, ale od devítkový verze běhaj svižně i na win, aspoň co já vím.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Prazmen: jakou máš verzi? Kolik máš na kompu ramky? iTunes jsou žravý, ale od devítkový verze běhaj svižně i na win, aspoň co já vím.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
Ls8: Upozornuju ze jedine co se mi seka je iTunes!A ze jsi vubec neodpovedel...trapny...
Carabei:Ultimate 64x,1GB ram,3.06Ghz a update na 3.1.3 mi beztak nejde...ale to ja uz si zvykl ze se to vzdy posere,me spis sere to ze tam proste nejdou dat ty fotky.A me ta sestava vyhovuje,jen chci proste vedet jak tam mam dat ty fotky![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Carabei:Ultimate 64x,1GB ram,3.06Ghz a update na 3.1.3 mi beztak nejde...ale to ja uz si zvykl ze se to vzdy posere,me spis sere to ze tam proste nejdou dat ty fotky.A me ta sestava vyhovuje,jen chci proste vedet jak tam mam dat ty fotky
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Možná to je tím, že máš x64 vyzkoušel bych x86 přece jenom je známo,že x64 není tolik podporovaný. Já mám x86 a v pohodě ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ok,tak to asi rikam blbe,ja mel predtim x86 ale tam mi neslo polovina programu,proto jsem sahl po tehle verzi.
Zase to říkáš špatně! x84 je 34bit a ta je více podporovaná než x64 tzn. 64bit.
-
no to je pekne OT toto tu
no maš windoz 7 už cez rok píšeš , čiže je zasratý všetkým možným,ako to win vie byť
takže tu pomože len reinštal WIN
a viac aplikácií je na 32b verziu ako na 64 (to len Hulan ich ma viac v 64)
na iTunes 9 funguje aj 2G takže v pohode
v itunes si si zadal spravne cestu , kde maš tie fotky uložene,aby ti to nahralo do iPhone
no maš windoz 7 už cez rok píšeš , čiže je zasratý všetkým možným,ako to win vie byť
takže tu pomože len reinštal WIN
a viac aplikácií je na 32b verziu ako na 64 (to len Hulan ich ma viac v 64)
na iTunes 9 funguje aj 2G takže v pohode
v itunes si si zadal spravne cestu , kde maš tie fotky uložene,aby ti to nahralo do iPhone
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
TommyS
ved ta x86 je aj 32 bit nielen to co uvadzas ze 34 bit.
ja mam win 7 32 bit verziu a najnovsie i-tunes a fotky mozem synchronizovat vphode aj na iphone 2G a aj na ipode touch 1G. a mozem vybrat ktorukolvek zlozku tak sa mi vsetky fotky aj obrazky zosynchronizuju vporiadku.
ved ta x86 je aj 32 bit nielen to co uvadzas ze 34 bit.
ja mam win 7 32 bit verziu a najnovsie i-tunes a fotky mozem synchronizovat vphode aj na iphone 2G a aj na ipode touch 1G. a mozem vybrat ktorukolvek zlozku tak sa mi vsetky fotky aj obrazky zosynchronizuju vporiadku.
-
1GB RAM je pro 64bitove Windows drasticky malo.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013