kouše se mi iTunes
kouše se mi iTunes
Mám od Vánoc iPhone 3GS 16GB, nainstaloval iTunes stahnu pár free app, a byl spokojený. Pak jsem naistaloval vyšší iTunes (9.0.3) a chtel 5 free aplikací přidat a při synchronizaci se mi to dvakrat kouslo ve fázi synchronizace kalendáře, pak mi to dvakrat napsalo o chybě ve spuštění iTunes.helper a od té doby mi iTunes mrznou, sotva můj iPhone detekují. Okno iTunes nereaguje, disk hrabe, vše ostatní se zpomalí a to i potom, co iTunes shodím. Mám win XP, zkoušel jsem jiný USB, vypnout antivir a dalsi rezidenty, co by mohli vadit, přeinstaloval iTunes (i na verzi 9.0.2.25), dokonce jsem svuj iPhone restoroval (v DFU režimu ho iTunes vzal a po restorovani zase zamrzl).
Děkuji za pomoc.
Děkuji za pomoc.
-
- iPhone guru
Re: kouše se mi iTunes
Skus sa v iTunes odhlasit z účtu a az potom pripoj mobil. Nemenil si nieco v priecinku iTunes v dokumentoch?
Ano to je hodně málo jestli máš ještě slabší procesor tak není divu že se ti to kouše.
Ono upřímně, iTunes na winech je strašný svinstvo (oproti MACu kde to běhá 10x plynuleji). S trochou sekání se musim spokojit i já se svými 2 GB Ram. Pravidelně se mi to sekne když třeba připojim iPhone, dostahuju APP, atp.
Viz. moje sestava v popise a iTunes se mi neseká vůbec (Win 7 64bit ultimate)
-
- iPhone guru
Mne to tiez hapruje a to mam vistu, 4gb ram, procesor 4 jadro intel core quad 9400. Vista legalne kupena.
Teď otázka jestli máš 32bit nebo 64bit protože 32bit dokáže využít jenom něco kolem 2GB RAM
-
- iPhone guru
Ja? Ak hej tak ja mam 32bit vistu. Ale celu tu zostavu by som najradsej niekam poslal a kupil si radsej nejaky macbook. Ale to uz tu trochu nepatri. Aspon dodam ze windows iTunes fakt nema velmy rad.
Vyzkoušej si to-Start-pravým na počítač-vlastnosti-Budeš tam mít nainstalovaná pamět a využitá paměť
Teda, je fakt, že ve srovnání s Váma můj comp nic moc, cca 4 roky bez upgradu 32bit AMD Sempron 1,8 GHz. Zkusim něco udělat s pou pamětí, děkuju za pomoc.
Nejdřív bych windows přeinstaloval jesli ho máš 4 roky bez reinstalu tak bude pěkně zas**nej
-
- iPhone guru
No nič take tam nemam, len info o procesore, a info ze ram je 4gb. Ale kolko je vyuzita, tam nie je. To by som uz musel hlbsie v pc pohladat.
Čerstvo zapnuty a samozrejme par programov ma cez Tune up zakazany start po spusteni win.
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=02090aeed622f2022a7904f00a14e872
Čerstvo zapnuty a samozrejme par programov ma cez Tune up zakazany start po spusteni win.
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=02090aeed622f2022a7904f00a14e872
Máš využitou 3,5GB si na to ještě dobře já jsem měl na 32bit 2,7GB RAM využité teď mam 4GB
-
- Moderator fóra
Na NB mam xp a 512mb RAM a jede to sice pomaleji ale nic se neseka a nekouse Mozna ti nesedla verze itunes, ale i na pomalejsim HW to jet musi.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.