iPhone přes USB nekomunikuje ani s OSX ani s Windows

Zamčeno
StormJ

iPhone přes USB nekomunikuje ani s OSX ani s Windows

Příspěvek od StormJ »

Dobrý den, pročetl jsem si v této sekci pár topicků, ale žádný se neshoduje s tím problémem, který se mi už týden nedaří vyřešit. Už skoro rok v pohodě synchronizuju iPhona jak ve Windowsech 7 i XP, tak v OSX a mám s ním už nějaké zkušenosti, ale nyní se mi nedaří propojit iP se žádným zařízením. Problém není, že iTunes ho nechce sesynchronizovat. iP se ani nezačne nabíjet. Mám tu k dispozici 3 různé nápájecí/datové kabely k iP a všechny jsou funkční. Všechny USB porty jsou také funkční a používám poslední verzi iTunes 9.0.3.Můj iPod Shuffle se také v pohodě synchronizuje. v iP FW 3.0.1 mám JB a jediná aplikace, která ve by tento stav na iP mohla navodit ve správném módu je pokud vím, jen USB DRIVE, kterej jsem už dávno odinstaloval. Předem děkuji za rychlou odpověď, nebo rychlé přesměrování na nějaký návod.

Tony1
Starý pes fóra :)

Re: iPhone přes USB nekomunikuje ani s OSX ani s Windows

Příspěvek od Tony1 »

Viděl bych to na konektor v iPhonku zkus jej pořádně prohlédnout popřípadě vyfoukat a při vypnutém iPhonu pročistit třeba suchým zubním kartáčkem nebo štětečkem.

Doplňuji a souhlasím s Is8 reklamovat.
Naposledy upravil(a) Tony1 dne úte bře 02, 2010 10:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

ls8

Příspěvek od ls8 »

1/ restore
2/ pokud nepomuze, pak je chyba v iPhonu -> reklamovat

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Nevím zdali by mi vzali reklamaci po softwarovém zásahu díky jailbreaku o němž se vedou spory, jestli jde zamaskovat při podání reklamace, ale hrabal jsem se už i v hardwaru. Konkretne jsem musel před půl rokem vyměnit sklo s digitizerem a před mesícem dokonce LCD display samotnej, ale i po těchto opravách vše fungovalo naprosto v pohodě. Mrknu na ten 30-pin konektor....Jestli nepomuze půjdu holt do 3.1.2, nebo jen restore

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Teď jsem si uvědomil, že jsem zapoměl zmínit ještě jeden poznatek. Přes síť se mi iPhone v pohodě nabíjí. Problem tedy nastává jen když to propojim s jakýmkoliv USB portem, což je ale hodně divný. Už jsem četl několk článků, že iTunes nechtěl synchronizovat, ale že USB port nenabíjí iP po připojení jsem ještě neslyšel

StormJ

Příspěvek od StormJ »

Problém vyřešen. Hodil jsem novej FW 3.1.2 kterýho jsem se tak bál na něj přejít z 3.0.1, ale jsem spokojený a synchronizace jde bez problému. Diky

OK. Lock. Beavers.

Zamčeno