Neviem či som prišiel na nejakú prevratnú "novinku", ale dneska som si všimol, že v iTunes mi na slovenskom účte pribudla záložka Podcasty. Pozeral som sa aj v telefóne a tam sa takisto so slovenským účtom dostanem do iTunes, už nevyskočí hláška o tom, že iTunes store nie je podporovaný na Slovensku.
Je to teda naozaj nejaká novinka a možno trochu svitá na lepšie časy s iTunes obchodom u nás, alebo som "objavil Ameriku" a trochu dosť som si znížil odborný kredit na fóre?
Podcasty v SK iTunes
-
- Klub čistého iOS
-
- Mírně pokročilý
Re: Podcasty v SK iTunes
Tak v cz storu to taky funguje.
-
- Moderator fóra
Re: Podcasty v SK iTunes
no novinka to docela je protoze to vzdycku ukazovalo ze neni podporovano
taky jsem na to prisel a uz si stahuji hudbu s podcastu do iphonu pres wifi pohodicka a serial happy tree friends taky nemaji chybu takze jsem rad ze to konecne a ze uz nebudu muset nekde hledat hudbu a zkratka se podivam a neco si stahnu behem chvilky a muzu poslouchat )
taky jsem na to prisel a uz si stahuji hudbu s podcastu do iphonu pres wifi pohodicka a serial happy tree friends taky nemaji chybu takze jsem rad ze to konecne a ze uz nebudu muset nekde hledat hudbu a zkratka se podivam a neco si stahnu behem chvilky a muzu poslouchat )
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi