Ahoj, mám obrovský dotaz.
Před nedávnem se mi rozbil iPhone, ale stále reaguje na připojejí k iTunes. Momentálně používám PC, ke kterému iPhone nebyl nikdy připojen a stále nemohu přijít na to, jak jej sesynchronizovat s iTunes na tomto PC, aby se mi veškeré aplikace, hudba atd. překopírovali i do tohoto PC. Jsem přihlášen ke svému účtu, ale dál si nevím rady. Další věc, na kterou bych se ještě rád zeptal, jsou kontakty. Provedl jsem synchronizaci s Outlookem, ale zobrazily se mi pouze ty, u kterých mám vyplněno více položek (e-mail, jméno včetně příjmení atd.)....
Všem moc děkuju za pomoc.
iTunes synchronizace....
Re: iTunes synchronizace....
Pokud ti ITunes indikuje připojení můžeš normálně synchronizovat,při syncu by mělo jít zvolit jakou cestou se bude sync prováděn ale pokud si v tom novém PC neuděláš obnovu ze zálohy tznm. že na tom PC kde jsi naposledy dělal sync vypálit zálohu na disk a na tom druhém to nacucnout do ITunes tak to makat nebude. Já to udělal tak že jsem zkopíroval všechno z jednoho PC na druhý a zadal cesty v ITunes potom sync je fakt že je to dost nešikovné a tohle Amící nedomysleli. Co se týká Outlooku tak pokud jsi naimportoval kontakty do něj tak by tam měly být všechny mrkni na zobrazení podle čeho máš zadáno
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)