Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Odpovědět
HaLFiK

Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Příspěvek od HaLFiK »

Jsem prihlaseny na iTunes. Mam zapojeny mobil a kdyz stahnu nejakou free app a dam ji synchronizovat napise to "Instaling" .... bla bla .. a pak hotovo a aplikace zmizne jako ze tam neni, ale v iTunes furt je.. Nevite co delam spatne? Predtim mi to fungovalo.. :|

// Mimochodem dam aplikaci do iPhonu a mam tam tlacitka "Apply" a "Cancel"..

// A mam takovy pocit ze je to diky tomu ze nemam ten iPhone autorizovany na svojem pocitaci - jak ho mam autorizovat?

// + se chci jeste zeptat co je to to "Reedem" a kde vezmu ten Reedem kód.. :)

EDIT:

Problem už jsem vyřešil, autorizoval jsem znova iPhone na svojem PC a uz to fičelo. :)

Ale porad plati muj dotaz na Reedem..

Pokud tvůj příspěvek zůstane jako poslední a nikdo ti mezitím neodpověděl, tak místo tlačítka odpovědět použij tlačítko upravit a edituj tak svůj předchozí příspěvek. Metalgirl

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Re: Synchronizace iPhonu & iTunes - problem .. :(

Příspěvek od Metalgirl »

Redeem kody jsou na stáhnutí aplikací z app storu zadarmo, které jsou jinak placené. Je to vlastně kód, který vypustí developer té aplikace, ty ho pak zadáš do iTunes a aplikaci nemusíš platit. Záleží na dobré vůli developera, jestli kod vypustí a kolik jich vypustí. Je to něco jako voucher.

EDIT: No a pak redeem ještě je pro gift cards. Zakoupíš si kartu, která je přednabitá na 15$ například, ona ta karta má na sobě kod, ty ho opíšeš do iTunes, dáš redeem a konto se ti přednabije na 15$ a můžeš nakupovat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

HaLFiK

Příspěvek od HaLFiK »

Takhle.. A ten developer kdyz vupusti ty kody, tak kde se objevuji a kde se ziskavaji?..

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

To je různě, někteří čeští developeři, co píší i zde na fóru, tak vypouštějí pro své aplikace kódy právě tu. Jinak celosvětově takové weby neznám.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Odpovědět