Můj NB prošel šokem zvaným "modrá smrt", na základě kterého jsem musel komplet přeinstalovat W7. Díky tomu jsem přišel o komplet iTunes včetně knihovny s hudbou. Jediné co mi zůstalo je iPod s 50 GB hudby, kterou potřebuji do nově nainstalovaného iTunes natáhnout. Chci se proto zeptat, jde to i obrázeně? Z iPodu do iTunes??? Díky moc za help. T
Pokial viem tak po legalnej stranke nie ...ale možno existuje nejaký program ako je Iphone skotrým sa dostaneš do Ipodu a vybereš to stade ..skús pohladať lebo myslím si že isto niečo také na nete bude ...
->Macbook Air 2013 ->New Ipad 64Gb 4G White ->Iphone 4S White
Nevím, pro iPhone či iPod touch je sharepod nebo [zakázáno] a takové programy.
On myslel s tou legálností tak, že oficiálně přes iTunes to nejde, apple to schválně blokuje, kvůli nelegálnímu šíření hudby. Proto přes iTunes hudbu nedostane z iPodu zpět do PC.
Ano, souhlasím, s legálností to nemá co dělat. Mám origoš music na CD a mám to prostě jen přehozené do iPodu. Prošel jsem fóra a bohužel jsem k tomu nic nenašel, vypadá to, že budu muset opravit všechny tagy a celé to z disku přešoupnout znovu do iTunes, protože už teď vím, že když iPoda připojím, tak mi ho iTunes vymaže....