iTunes 10 problém iPodService

Odpovědět
havran66
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes 10 problém iPodService

Příspěvek od havran66 »

Prosím o pomoc s následujícím problémem. Po dvou letech používání iPhonu, iPodu se mi vyskytla první chyba, se kterou si opravdu nevím rady. Při aktualizaci iTunes na verzi 10 se mi objevila tak notoricky známá Windows hláška "V aplikaci iPodservice Module(32-bit) došlo k problému a je třeba ji zavřít. bla bla bla". O tomhle problému toho na netu moc není a spíš u starších verzí iTunes. Zkusil jsem už třikrát přeinstalovat kompletně všechno od Apple, včetně vymazání registrů, přeinstalovat ovladače USB, vypnout všechny služby kromě Microsoftích a downgrade na iTunes 9.2 (tam se služba iPodservice v pohodě spustí, ale zase už jsou všechny iTunes Library v nové verzi a iTunes nejdou spustit). Jsem prostě v začarovaným kruhu a asi musím čekat na další aktualizaci iTunes.
Tak prosím, kdyby někdo znalý Windows věděl co s tím(kromě switche na Mac a reinstalace počítače ) tak mi poraďte.
OS Windows XP Professional SP3.

Edit: Tak konečně po třech dnech už jde služba iPodservice spustit. Doufám, že neporuším pravidla odkazem, abych nevzbudil dojem, že je to z mojí hlavy :) http://appletoolbox.com/2010/09/itunes- ... s-to-close

Odpovědět