Prenos zalohy

Odpovědět
drroman
Host
Host

Prenos zalohy

Příspěvek od drroman »

Zdravim,menim pc a chtel bych nechat itunes v takovem stavu jako na starem,precetl jsem toho spousty ale nevim,jestli jsem to vsechno pochopil spravne.staci mi prenest slozku backup z users do users na novem pc?bude pak vsechno stejne?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Prenos zalohy

Příspěvek od rony »

nie zlozku backup. celu zlozku s profilom itunes. a ak mas muziku mimo nej, tak aj tu samozrejme.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Lukky Smith

Příspěvek od Lukky Smith »

Mě by ještě zajímalo, když přenesu soubory zpátky ze zálohy na nový HDD např., jetli mi zůstane hodnocení a počet přehrání?

macuser

Příspěvek od macuser »

Pokud to udelas spravne, tak ano. http://support.apple.com/kb/ht1751

harmony36

Příspěvek od harmony36 »

Postupuji podle návodu níže a nedaří se. Po spuštění iTunes se zobrazí kompletní knihovna, nastavení, hvězdičky - hodnocení, tagy a obrázky alb. Vizuálně vše OK. Jenže když potvrdím jakoukoli skladbu či celé album zásadně se objeví hláška, že je soubor nedostupný a v řádku té skladby vlevo se objeví vykříčník.
návod:
1. Než zformátujete systém jděte do C:/User/...váš profil.../, otevřete složku Hudba a z této složky si zálohujte složku iTunes.
2. Nezapomeňte v iTunes deautorizovat Váš počítač. ?!??
3. Nyní zformátujte a reinstalujte systém.
4. Nainstalujte iTunes.
5. Nakopírujte hudbu a video na původní místa.
6. Spusťte čisté iTunes, (autorizujte počítač ?!?).
7. iTunes vytvoří novou složku “iTunes” v “Hudba”, tuto starou složku přemažte Vámi zálohovanou složkou iTunes.
8. Nyní zapněte iTunes a vše bude jako před formátem.

Zdůrazňuji, že knihovna všech alb je neustále na stejném místě !!! Mám systém na C: na samostatném hdd. Dokumenty na D: (zase samostatný hdd), s tím, že defaultní Dokumenty (po nové instalaci) jsem přesměroval na D:
Pakliže z iTunes odeberu vše a znovu přidám, vše se načte a hraje to. Jenže chybí tomu nastavení, hodnocení ap.
Prosím o pomoc. Díky.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prenos zalohy

Příspěvek od rony »

mp3 by mali byt na identickom mieste. cize ak si mal mp3 na disku e:/hudba, tak aj na novom by tam mali byt.

tusim existuje nejaky orikaz na dohladanie vykricnikovych skladieb ale ako funguje neviem.

u vykricnikovej mp3 pozri get info, kde si itunes mysli, ze skladba je. podla toho sa zariad.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

harmony36

Příspěvek od harmony36 »

To vše vím. To, že jsou mp3 někde jinde, než je iTunes hledá je sice logické vysvětlení, ale naprosto nelogické je, že jsou na stejném místě.
Uvádím ještě jednou fakta:
1. systémový HDD s Win 7 (fyzicky samostatný !!!)
2. HDD s dokumenty ap D: (fyzicky samostatný!!!) a zde mám složku s mp3 stále na stejném místě !!! - jak před zálohou (před reinstal) tak po přepsání složky iTunes - po reinstal.

Takto to mám už dlouhá léta. Když chci reinstalovat win či provádět import bitové kopie, pracuji samozřejmě jen s C:
Veškeré dokumenty jsou na JINÉM HDD ! Před reinstalací jsem provedl zálohu nastavení - tedy konkrétně zkopíroval jsemsi složku iTunes na této cestě:
C:/Users/...váš profil.../Hudba/iTunes. Pak jsem provedl reinstal win z bitové kopie, kde už byl iTunes instalovaný. Poté jsem šel opět do : C:/Users/...váš profil.../Hudba/iTunes - obsah složky jsem smazal a nahradil tím zálohovaným. Při spuštění iTunes jsou skladby nedostupné . a to podotýkám znovu - všechny mp3 jsou stále na svém stejném místě !!!
V get info u všech vykřičníkových skladeb - tedy vlastně u naprosto celé knihovny - je na první záložce dole: kde: není k dispozici a také chybí obrázek alba i když ve velkém náhledu jsou všechny.

harmony36

Příspěvek od harmony36 »

TAK JSEM NA TO PŘIŠEL !!!

Po instalaci iTunes je třeba nastavit novou cestu ke složce s hudbou. V defaultním stavu je v nabídce: Úpravy / Předvolby / záložka Ostatní / umístění hudební složky / ....nastaveno C:\Users\..váš profil..\Music\iTunes\iTunes Music.
Pakliže máte tedy hudbe kdokoli jinde JE TŘEBA NASTAVIT AKTUÁLNÍ CESTU !!!

Pakliže ještě uděláte výše popsanou zálohu složky iTunes (tedy jeho nastavení) a po instalaci obsah složky iTunes vymažete a nahradíte zálohou, budete mít stav iTunes naprosto identický jako před re-instalací windows !!!

Nazdárek

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od korwin »

Je prosím možné toto provést i na externí disk? Potřebuji uvolnit místo na C: u NoteBooku (mám tam 128GB SSD a při synchronizaci iPhonu a iPadu mi to zabírá moc místa) - hudbu si spravuju manuálně, zálohy si odebírám také manuálně, takže jde pouze o složku Mobile Apllications, kde se hromadí instalačky...
Zkoušel jsem to dle návodu výše, prohledal kdeco, přeinstaloval iTunes a stále mi to ty aplikace v Tunes po přesunu nezobrazí...
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

SteveJSF
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prenos zalohy

Příspěvek od SteveJSF »

Vsechno toto uz je popsane na zacatku, neni potreba v tom hledat vedu.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

Odpovědět