Redownload zakoupených aplikací např. Polda 2

Odpovědět
dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Redownload zakoupených aplikací např. Polda 2

Příspěvek od dunihlav »

Ahoj v listopadu minulého roku jsem si koupil aplikaci Polda 2 od Zima software verze 1.1.
Po dlouhy dobe jsem si na aplikaci vzpoměl, bohužel jsem si ji s itunes odebral, takže jsem si chtěl ji stáhnout znovu - bezplatně. A ouha, aplikace se mi na itunes v obchodě zobrazuje jako nezakoupená, no i tak jsem ji zkusil stáhnout znovu a chce to po mě vyplnění kreditky na účtu a schválení opětovné platby.
Tak se nejen sám sebe ptám, ptám se zde, ptám se na apple support.

- Proč mám ---va platit za něco dvakrát? Přitom aplikace je stále dostupná na itunes, pouze tedy ve verzi 1.2. já si kupoval 1.1. Myslel jsem, že za update na nové verze aplikací se už znova neplatí, platí se pouze za přidaný obsah.
Nebo zima software vydal novou aplikaci pod stejným názvem a ze stejným obsahem? To by bylo asi zavádějící.
Tak se ptám kde je chyba?

Další věc co mě --re mám spousty aplikací zakoupených, všechny si nepamatuju, uvítal jsem proto z radostí sekci v itunes "purchased", že všechny zakoupené aplikace které se nacházejí zrovna v itunes aktuálně budu mít přehledně zobrazeny zvlᚍ. Když jsem si ale vzpoměl na některé zakoupené aplikace z minulého roku tak některé se mi vůbec nezobrazují korektně v purchased a musím si je prostě vyhledat přes store a kliknout na cenovku naštěstí tentokrát to lze stáhnout bezplatně ale rozčiluje mě že když apple udělal funkci purchased tak ať ---va funguje nebo aŤ se na to vy---ou rovnou.

někdo s podobnými zkušenostmi nebo jsem v tom sám?
Celý vesmír si z nás dělá srandu. ;-)

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Redownload zakoupených aplikací např. Polda 2

Příspěvek od ls8 »

Evidentně máš nebo jsi měl dva účty, a každou aplikaci jsi kupoval z jiného. Mám jen jeden US iTunes účet už mnoho let (ještě před příchodem AppStore) a historie i opakované stahování funguje bez problémů, nikdy mi nic nebylo naúčtováno dvakrát a všechny zakoupené aplikace, mám v historii.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

ucet mám pouze jeden. Dokonce jsem to dohledal i v historii zakoupených...řeším to přes apple support ale pokaždý mi pošlou automatizovanou - stejnou odpověď že to musí jít stáhnout nebo že ta aplikace už není dostupná ve store...ale ta aplikace tam je ...muzu prokazat koupi ale nestáhnu ji znova aniž by to chtělo opětovnou platbu - vyplnění kreditky to chce....jiny aplikace pro redownload toto po mne nechtějí... :-/
bud si koupim tu aplikaci tedy znovu a budu se dál hádat o vrácení peněz a nebo se budu s nimi hádat dál a čekat až si někdo v apple přečte pozornějc můj mail a konečně se mrkne na můj učet že opravdu nefunguje správně jak má...dost mě to mrzí mám chuť zrušit účet a nechat si vrátit všechny utracené peníze....na co vám je nákup aplikací pod účtem který vám korektně nefunguje jak má.
Naposledy upravil(a) dunihlav dne stř črc 27, 2011 10:59 am, celkem upraveno 1 x.

ls8

Příspěvek od ls8 »

V tom případě reklamuj na supportu Applu, ideálně dolož kopií emailu, ve kterém ti byl potrzen ten původní nákup aplikace.

Přesto jsem ale přesvědčený, že jsi ty "chybějící" aplikace měl koupené z jiného účtu. Kdyby se takovéhlě věci děly, bylo by z toho celosvětové haló. Apple má na iTunes Storech přes 200 milionů účtů.

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

tak jsem ted stáhl ze starého ipodu co jsem dal Mámě všechny aplikace ze zařízení do itunes, , po stáhnutí aplikací jsem dal update aplikací.....13 aplikací nelze updatovat mezi nimi i Polda 2 , kterého tam ještě měla máma uloženýho (....takže v tom mají asi nepořádek...jsem si jistý že u mne chyba není, nepoužívám jailbreak, nakupuji pouze v Cz store, pouzivam pouze jeden ucet...u mne chyba není...

ls8

Příspěvek od ls8 »

Viz rada z předchozího příspěvku. Kontaktovat support a doložit fakturou, která ti přišla mailem při prvním nákupu aplikace.

PeterKiss

Příspěvek od PeterKiss »

Vies je to rovnaka situacia ako z up-date ak nejaku app mas zakupenu ale na ucte nemas peniaze up-date nestiahnes aj ked je free.
V tomto pripade ides stahovat up-date uz zajupenej app.
Funguje to tak ze server overi dostupnost ak mas stav uctu ok a app zakupenu oficialne na display by malo vyskocit pop-up okno o tom ze tento up-date je free a bla bla bla.

skontroluj si zostatok na ucte.
Nemusis mat na ucte minus aby ti zamietlo stiahnutie.

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

Na ucte penize jsou, stahnout nebo updatnout mi jine aplikace lze, zjistuji spis ze se to chybejici zobrazeni v purchased ci nedovoleni redownloadu tyka aplikaci kupovanych loni a pred loni, ale ne vsech, jen nekterych ale ty co blbnou jsou vsechny ze starsich nakupu udelanych loni a predloni. Ty co jsem letos kupoval funguji pod mym uctem normalne, lze je znovu stahnout, ukazuji se jako koupene..

zajimalo by mne zda kdyz najedete do historie nakupu zda se vám uplne první aplikace ktere jste zakoupili zobrazují i v purchased sekci na itunes. Ted jsem namátkou najel právě do historie, moje jedna z prvních zakoupených aplikací je Air Sharing, samozřejmě se mi nezobrazuje že jsem ji někdy koupil a nezobrazuje se mi ani v purchased...Stáhnout ale lze...
na co to purchased je když to nefunguje jak má :-/ , je to mrzuté...

Máte někdo podobný problém?

ls8

Příspěvek od ls8 »

Neopakuj stále dokola, že to nefunguje, když služba jako taková funguje. Musí se jednat o nějaký problém s tvým účtem. Počkej, až ti odepíše support. Já mám všechny nákupy řádně zobrazené, včetně prvních aplikací koupených před třemi lety hned po spuštění App Store, viz například zde:

Obrázek

dunihlav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dunihlav »

Aplikace Polda 2 je jiná než ta která vyšla poprvé a je potřeba znovu zaplatit. Nebo kontaktovat vývojáře. Co jsem se nakonec dozvěděl od apple supportu a vývojaře tak při nahrávání nové verze Polda 2 apple vyhodnotil aplikaci z neznámeho důvodu jako novou ...

Proč se mi ale některé aplikace nezobrazují v purchased na itunes store ale dál ještě řeším s apple supportem..

Odpovědět