Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci
Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci
Dobrej, reintaloval jsem pocitac a zapomnel jsem si zalohovat itunes co mam ted delat? KDyz pripojim iphone do neveho pocitace tak vse ztratim? Rady jak ziskat data z telefonu bez ztraty? Dekuji moc
Re: Itunes problem
hmmm.. hudbu a obrazku zalohuj pres i*fun*box bez hvezdicek... a v iTunes dej "authorise this computer".. pak "transfer purchases" a pak dej backup... a budes mit vse na pc
transfer purchases dam po pripojeni telefonu? A kontakty budu mit?
Jinak authorise this computer jsem uz dal a napsalo mi to ze je to 4 pocitac z 5 takze to vzalo jako novy... Dik
Jinak authorise this computer jsem uz dal a napsalo mi to ze je to 4 pocitac z 5 takze to vzalo jako novy... Dik
jojo to je ok.. v zalozce info si zaskrtni kontakty a zvol windows contacts treba a dej sync
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Zabudol som zalohovat itunes v pocitaci
Syrinx píše:Dobrej, reintaloval jsem pocitac a zapomnel jsem si zalohovat itunes co mam ted delat? KDyz pripojim iphone do neveho pocitace tak vse ztratim? Rady jak ziskat data z telefonu bez ztraty? Dekuji moc
zanadavaj sam sebe a pripoj ten telefon k cistemu itunes. o nieco prides ale appky nie, kontakty nie ani fotky nie, ani smsky nie. len veci, co si tahal cez itunes do iphone.
klikni na navody, tam najdes kopec rad ako co.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Jeste dotaz jak dostanu z iphonu fotky co jsem nefotil ale pouze jsem si je tam vlozil pres itunes? Jinak kontakty mam a aplikace vytahuju pres ten [zakázáno] hudba neni dulezita jen videa diky
-
- Moderator fóra
Aplikace máš snad koupené, takže je nemusíš přetahovat. Nainstaluješ je prostě potom znovu a zdarma, pokud jsi je koupil.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.